CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Hromadná objednávka

téma založeno uživatelem Petr Blanc - 19.1.2017, 23:49

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
0Marty0 3 Budulman 1 Chmura 2 Curuj 7 Eldenroot 4 endomame 1 Petr Blanc 7 Skubin 4
Jelikož mi přijde, že by si někteří rádi něco taktéž objednali, tak pro jistotu zakládám nové téma, aby to bylo více lidem na očích Cool

Ještě jsem se nerozhodl, ale uvažuji nad objednávkou z

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

nebo z

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

V obou obchodech mají něco, co bych rád, takže uvidím, pro co jste vy a nejlépe kdybychom třeba do konce ledna provedli objednávku Mrknutí
[Obrázek: black-meeple.png] CARCASSONNU ZDAR!                    PS: Nevíte někdo o výhodném Kolu osudu/Das Schicksalsrad/Wheel of Fortune/Het Rad van Fortuin?
(20.1.2017, 16:04)Skubin Napsal(a):

Určitě bych se přidal Chamtivý

Vzal bych si 5x Carcassonne Blankobögen

za €7,45  Vítěz

Zatím si tě poznamenám. Jo a jakou variantu?
[Obrázek: black-meeple.png] CARCASSONNU ZDAR!                    PS: Nevíte někdo o výhodném Kolu osudu/Das Schicksalsrad/Wheel of Fortune/Het Rad van Fortuin?
(21.1.2017, 13:05)Budulman Napsal(a): Já bych taky bral 5x Carcassonne Blankobögen  za €7,45 na základní hru.

Připadám si jako kdybych měl deja vu  Velký úsměv

Ok, píšu si tě.
(25.1.2017, 22:02)Eldenroot Napsal(a): @Curuj - toto je určitě na samostatnou objednávku (poté totiž naskočí extrémně vysoké poštovné). Domluv se a popros @Petr Blanc ať ti udělá objednávku jen pro tebe a pošle to přímo na tvou adresu, vyjde to levněji. Takhle jsem to vždy dělal v minulosti, když jsem objednával zde klukům na fóru.

Zrovna jsem chtěl napsat @

že když toho chce tolik, že by měl objednávku zorganizovat spíše on, ale jestli by extrémně mělo naskočit poštovné, tak v tom případě předpokládám, že si objednávku udělá @

sám. Nebo ji mám udělat za tebe pro tebe?
(25.1.2017, 22:19)Chmura Napsal(a): Tak jednoduché to není ne všechno mají! Odkaz ZDE:

Stáhnout soubor Liste* a tam je aktuální nabídka!

A lze objednávat jen po 2 a maximálně (vyjímečně) po 3 kartách.

Už jsem se chtěl podivit, že pokud stojí jedna kartička 0,2 Euro, tak že by bylo strašně výhodné si je nakupovat takto. Ale s tím omezením to je na nic... Díky za osvětu Mrknutí
(26.1.2017, 23:26)Skubin Napsal(a): Plánuješ pořád nakoupit z .de ? Když vytváříš nákup i z Finska ?  Myslí si svoje

Jj, plánuji. Do konce ledna vyčkávám na případné zájemce a pak udělám objednávku  Mrknutí
Takže, konec se nám přiblížil. Shrnutí objednávky:
@Skubin 5x Carcassonne Blankobögen za €7,45
@Budulman 5x Carcassonne Blankobögen za €7,45
a samozřejmě já Mrknutí

Přidá se ještě někdo? Např. @0Marty0 nějaké to minirozšíření?
Nebo @Curuj dvě kartičky? Usměvavý

PS: Jinak dále samotnou objednávku bych pak řešil přes soukromé zprávy, ať nespamujeme Cool

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Hromadná objednávka z cundco.de Jakub Jan František Raszka 70 28 540 21.9.2019, 16:25
Poslední příspěvek: Petr Chytka
  HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Hromadná objednávka SPIELDOCH 2/2018 šmoula 5 5 654 13.9.2018, 13:00
Poslední příspěvek: šmoula
  HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Objednávka - Carcassonne: Minirozšíření (Games Quarterly) Curuj 1 4 102 18.4.2018, 19:27
Poslední příspěvek: Eldenroot
HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Hromadná objednávka z BoardGameGeekStore.com Eldenroot 1 4 513 28.11.2017, 19:40
  HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Hromadná objednávka - Finsko Petr Blanc 19 12 214 23.7.2017, 14:38

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.