CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

V ČR a SR startuje prodej třetí edice!

téma založeno uživatelem peťul - 23.8.2022, 20:08

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
biggs 9 Bumsakalaka 15 Chmura 17 Fanny 1 hepyno 4 Kamzik 4 Mati 3 PetrM 4 peťul 1 Sandrus90 3 Silveralius 2 šmoula 8
(23.8.2022, 22:01)Bumsakalaka Napsal(a): Zaujimava informacia, ktora zatial neprisla od HiG. Ze vsetko bude v C3 sate. V podstate to vieme, vid Festival C3 a Nemecke hrady C3, ale predsa len to nikdo nikde nepovedal oficialne :D

a ty si myslíš že by skončili len u základnej krabice alebo BIG BOXu.. už Jubilejným vydaním kde bol prvý nastrel C3 dizajnu bolo jasné kam to smeruje a čo majú v pláne aby znova zapršali bubáky.. 
To sa dalo čakať že sa povezú s predajom aj ostatných rozšírení a na to nepotrebuješ žiadne oficiálne vyhlásenie... to dáva jasnú logiku. Ak by to nevidali boli by asi blbý...

Ja len dúfam že majú na toľko rozum že už žiadny ďalší redizajn nebude... lebo už si neviem predstaviť čo by do toho mesta mohli dalšie vpchať. Lebo tie domy sú už fakt strecha na streche... hádam ani neviem či sa medzi tie domy aj nejaké tie postavičky zmestia   Velký úsměv .
Ale tak povecme si na rovinu kto by nevyužil takú priležitosť zinkasovať s tejto hry ešte viac...Pochopiteľne je lachšie spraviť redizajn ako tvoriť nové rozšírenia... ktorých je si myslím už akurát dosť.(no ale správny fanušikovia si vytvoria vlastné Mrknutí ).. a je ťažšie tvoriť nové rozšírenie ktoré bude zo všetkým kompatibilné...

ALE!! ocenujem ale Klausa Potlesk (či jak sa vola) že vytvoril tak peknú hru...
[-] 2x   Chmura, peťul
Odpovědět
(29.8.2022, 22:54)Chmura Napsal(a): No pěkné video!

-Je moc "hezké" jak je zde řečeno, že " žádné rozdíly zde v jednotlivých edicích nejsou a vše je kompatibilní " ! Šťastný

-To se pak nabízí otázka proč to znovu vydávají..., jenom kvůli "hezčí krabici a ekologickému insertu"... Myslí si svoje

podľa mna v prvom rade kvôli peniažkom určite. A možno po tých rokoch čo ludia písali rôzne chyby v pravidlách tak možno sú už vyladené(budú aj v dalších rozšíreniach-možno) a tak už snád skončia s týmito dizajnami.... lebo už mi to pripadá ako Windows... každa druhá verzia bola lapšia... to len príklad
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
(6.10.2022, 6:39)šmoula Napsal(a):
(5.10.2022, 23:07)Bumsakalaka Napsal(a): No ano, v tomto je MINDOK vydanie BigBox 2021 specificke, nakolko ma ako jedine povodne zaoblenie rohov karticiek.

Dle fotek bigbox od HiG má stejný rohy jako od mindoku. Kartičky si myslím, že se dělají ve stejné fabrice... Myslí si svoje

Tiež som toho názoru že kartičky určite nevýrába sám MindOK.. max úprava pravidiel a tlač pravidiel
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Mapy C3 -Prodej jednotlivých map Chmura 0 34 19.4.2024, 21:46
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.