Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Včera a dnes bylo v práci volněji, tak jsem se do toho zabral a nakreslil pár skečí. Základní věž pojme ani ne 200 karet, což mi příjde dost málo s ohledem na počet karet rozšíření.
Dvě verze:
Verze Mk.II - pojme cca 400 karet a má nahoře úložný prostor.
Verze Mk.III - pojme cca 250 karet v hlavních zásobnících a dalších cca 100 případně v prostřední části (primárně určené pro žetony a karty skore).
Však nahoře je "obruč" vysoká 4mm z překližky okolo.
Ruční práce na koleně, kolega propujčil přímočarku a před chvílí jsem dořezal. Zítra snad bude čas abych obrousil smirkem hrany. Nevýhoda bydlení v paneláku... je třeba tohle dělat na balkóně abych nezasvinil byt a potmě nevidím do brousím :D
Urcite by to slo, ale muselo by se to udelat dost napresno a casem se to osoupe.. Ja mam doma jen pilnik, smirgl a pujcenou primocarku. Spoleham na to, ze pokud nekde neco ubrousim moc, tak se to vyplni plastem z tavne pistole a zahladi.
Mikrobrusku mám svoji, ale zkoušel jsem s tím jednou řezat sololit a spálil jsem tři řezné kotouče na vyřezání malého obdélníku... pak jsem zjistil, že to jde rychleji a lépe klasickm odlamovacím nožem. Každopádně teď už brusku používám jen na úpravu kovů.
(24.1.2015, 11:40)endomame Napsal(a): To taky musis mit specialni kotouc na drevo, ty co byvaj u toho jsou na modelarinu na plasty leda tak
To jo, ale ten řehný kotouč stojí tuším 150,- nejlevnější a hned se obrousí jako zuby levné pilky na železo. Chce to kvalitnější a ten by vyšel dráž...
Hlavně jsem nadával u obrušování, že nemám doma aspoň ruční pásovou brusku na smirek. Bylo by za 20 minut hotovo a nebrousil bych 3 hodiny :)
(24.1.2015, 11:40)endomame Napsal(a): To taky musis mit specialni kotouc na drevo, ty co byvaj u toho jsou na modelarinu na plasty leda tak
To jo, ale ten řehný kotouč stojí tuším 150,- nejlevnější a hned se obrousí jako zuby levné pilky na železo. Chce to kvalitnější a ten by vyšel dráž...
Hlavně jsem nadával u obrušování, že nemám doma aspoň ruční pásovou brusku na smirek. Bylo by za 20 minut hotovo a nebrousil bych 3 hodiny :)
ja si koupl origo dremel na 500 a řeže suprově
Mám tu brusku hlavně na úpravy mechaboxů u airsoft zbraní, takže hliník. U toho mi vždycky stačily ty nástavce, které jsem dostal při koupi.