149 Příspěvky: Poděkování obdrženo:114 MeeplePointy:12/2017 Registrace:
Jihovýchod (Česko)
MeeplePointy (MP): 0 MP
Tak jsem si chtěl stáhnout toto rozšíření, jenže na udaných stránkách se již
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci .]
:(
Tak mne tak napadá — nestáhl si někdo ono pdf dříve? A neposkytl mi jej?
Jde mi o v2, ale pochopil jsem, že by na jedné A4 měly být obě.
Pozn.: ze třech odkazovaných fanouškovských rozšíření jde jako pdf stáhnout jediné —
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci .]
.
Dotaz na získání prázdných kartiček (s originální rubovou stranou, opět v2) hodím na základě úspěšnosti tohoto dotazu :)
6 329 Příspěvky: Poděkování obdrženo:8 392 MeeplePointy:10/2014 Registrace:
Jihozápad (Česká republika)
MeeplePointy (MP): 6,22 MP
(21.12.2017, 15:22) pripluv Napsal(a): Tak jsem si chtěl stáhnout toto rozšíření, jenže na udaných stránkách se již [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci .]
:(
Tak mne tak napadá — nestáhl si někdo ono pdf dříve? A neposkytl mi jej?
Jde mi o v2, ale pochopil jsem, že by na jedné A4 měly být obě.
Pozn.: ze třech odkazovaných fanouškovských rozšíření jde jako pdf stáhnout jediné — [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci .]
.
Dotaz na získání prázdných kartiček (s originální rubovou stranou, opět v2) hodím na základě úspěšnosti tohoto dotazu :)
Děkuji za upozornění v minulosti se již odkaz jednou měnil. Uvidíme, jestli se nejedná jen o výpadek.
- Nefunkční odkaz je bohužel jen ten na Věštkyni. Zbývající odzkoušeno a stále funkční.
Chmura
Jihovýchod (Česko)
Tak ještě jednou. Včera jsem zde našel pravidla k výše zmiňované věštkyni a teď už je snad dvě hodiny hledám a nic.
Můžete mne prosím někdo nakopnout, kde je najdu?
6 329 Příspěvky: Poděkování obdrženo:8 392 MeeplePointy:10/2014 Registrace:
Jihozápad (Česká republika)
MeeplePointy (MP): 6,22 MP
(21.12.2017, 18:58) pripluv Napsal(a): Tak ještě jednou. Včera jsem zde našel pravidla k výše zmiňované věštkyni a teď už je snad dvě hodiny hledám a nic.
Můžete mne prosím někdo nakopnout, kde je najdu?
Ale ano, zavři oči a otoč se!
NE! kopat nebudem!
Zde je odkaz:
Oficiální návody najdeš v Carcapedii vždy u příslušného rozšíření (vedle titulního obrázku vpravo dole). Viz obrázek v příloze!
Přiložené soubory
Miniatury
Chmura
3 176 Příspěvky: Poděkování obdrženo:3 350 MeeplePointy:2/2014 Registrace:
South Moravian (Czechia)
MeeplePointy (MP): 18,29 MP
(21.12.2017, 15:22) pripluv Napsal(a): Dotaz na získání prázdných kartiček (s originální rubovou stranou, opět v2) hodím na základě úspěšnosti tohoto dotazu :)
Určitě na Cundco.de - 12 ks kartiček na jednom platu, cena i poštovné lidové.
Jihovýchod (Česko)
Ad Chmura: Děkuji, objevil jsem, jenže na mne skáče toto:
Ke shlédnutí této stránky nemáte oprávnění. Může to být z několika následujících důvodů:
Váš uživatelský účet byl buď pozastaven, nebo Vám byl zakázán přístup k této stránce.
Nemáte přístupová práva ke stránce. Pokoušíte se shlédnout něco, co byste neměli? Podívejte se na pravidla fóra, zda k této akci máte oprávnění.
Váš účet stále ještě čeká na aktivaci nebo povolení moderátora. ([Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci .]
)
Snažíte se o přímý přístup na tuto stránku, což lze jen z patřičných formulářů či odkazů.
Nyní jste přihlášeni pod uživatelským jménem: 'pripluv'
Ad: Eldenroot: víš z hlavy, kolik je poštovné? Tam na mne pro změnu skáče bílý okno
South Moravian (Czechia)
21.12.2017, 19:52
( Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.12.2017, 19:56 uživatelem Eldenroot .)
(21.12.2017, 19:41) pripluv Napsal(a): Ad Chmura: Děkuji, objevil jsem, jenže na mne skáče toto:
Tato sekce je dočasně uzavřena, řeší se nějaké technické problémy. Bude otevřena snad v lednu, musím se k tomu dostat a bohužel jsem před koncem roku vždy časově plně vytížen zaměstnáním a rodinou.
(21.12.2017, 19:41) pripluv Napsal(a): Ad: Eldenroot: víš z hlavy, kolik je poštovné? Tam na mne pro změnu skáče bílý okno
Poštovné se zobrazí až dle celkové váhy balíčku. Poštovné do ČR začíná na částce tuším 4 eura a poté se zvedá dle jejich tarifu.
@
pripluv - pokud mi zašleš do soukromé zprávy tvou emailovou adresu, tak ti mohu zaslat požadované soubory
Jihovýchod (Česko)
Ha, tak to pak jo. Rodina je důležitější, o tom žádná (zaměstnání někdy taky
)
Aha, zkusmo to tam namlátím a uvidíme. Stejně přes Vánoce asi nebudou makat...
Danke Viele (musím potrénovat tu němčinu
)
South Moravian (Czechia)
(21.12.2017, 19:56) pripluv Napsal(a): Danke Viele (musím potrénovat tu němčinu )
Eshop lze přepnout do angličtiny.
(21.12.2017, 19:56) pripluv Napsal(a): Ha, tak to pak jo. Rodina je důležitější, o tom žádná (zaměstnání někdy taky )
Jak jsem psal v předchozím příspěvku, tak mne nebo @
Chmura napiš soukromou zprávu s tvým emailem, na který ti požadované soubory můžeme zaslat.
Jihovýchod (Česko)
Tak snad už poslední věc k tématu.
Zajímají mne tyto kartičky, že jo
? Prostě ty světlé.
Nemám teď Carcassonne u sebe na porovnání.
Co je ale docela na prd, tak, že je mají mít až od února
.