CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Věž 2.0

téma založeno uživatelem peťul - 11.9.2016, 21:50 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
0Marty0 1 carols 1 Chmura 16 Eagle 1 Eldenroot 7 PetrM 3 peťul 5 Skubin 1
Souhlasím opět graficky velmi pěkná krabička.

Obrázek krabice přidávám do přílohy. Mrknutí

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, peťul
Odpovědět
Mám stejný názor, rozšíření Věž 2.0 bude jen překresleno do nových obrázků. Smutný

Myslím, že by mohlo obsahovat alespoň dvě karty se zahradou pro rozšíření Opat!
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
No to je rychlost! Děkujeme @peťul ovi. Jsem rád, že mě moje věštecké sklony nezklamaly. Usměvavý
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
  Zde je porovnání karet původní verze 4. rozšíření Věž a 4. rozšíření Věž nové edice Carcassonne.

- Rozšíření nepřinese skoro nic nového. Jedná se o předělávku do verze 2.0, jen na dvou kartách je přidána zahrada pro rozšíření Opat.

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(12.11.2016, 17:02)Eldenroot Napsal(a): Tyto porovnání se mi moc líbí, určitě by se dala využít i jako další extra obsah do chystané wikipedie - @peťul co ty na to?

-Jsem rád, že se líbí! Přišlo mě to jako dobrej nápad. Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
V příloze obrázky "dvojkového" zásobníku na karty věž!

Chmura Zelený meeple
[-] 3x   borks, Eldenroot, peťul
Odpovědět
(11.1.2017, 21:21)Eldenroot Napsal(a): Takže zase stejný? Tomu říkám invence!  Zmatený

Jinak pokreslený, ale tvar stejný! Smutný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(31.10.2016, 16:43)Eagle Napsal(a): Neví někdo kdy to vydá Mindok?

Dnes jsem byl ve Světě her (kamenný obchod) ptal jsem se na vydání rozšíření Věž v nové edice a bylo mě řečeno, že Mindok toto rozšíření nevydá (stejně jako 7. rozšíření Katapult). Dnes jsem napsal do Mindoku dotaz zda toto rozšíření vyjde u nás nebo ne. Tak počkáme a uvidíme jakou odpověď dostanu. Myslí si svoje
Chmura Zelený meeple
[-] 3x   borks, Petr Chytka, PetrM
Odpovědět
(18.1.2018, 19:31)Chmura Napsal(a):
(31.10.2016, 16:43)Eagle Napsal(a): Neví někdo kdy to vydá Mindok?

Dnes jsem byl ve Světě her (kamenný obchod) ptal jsem se na vydání rozšíření Věž v nové edice a bylo mě řečeno, že Mindok toto rozšíření nevydá (stejně jako 7. rozšíření Katapult). Dnes jsem napsal do Mindoku dotaz zda toto rozšíření vyjde u nás nebo ne. Tak počkáme a uvidíme jakou odpověď dostanu. Myslí si svoje 

Dnes mě přišel e-mail z MINDOKU! Cool
 -Potvrdili v něm vydání české verze 4. rozšíření Věž. Vydání je naplánováno během tohoto roku! Velký úsměv Velký úsměv Velký úsměv
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(16.4.2018, 14:08)PetrM Napsal(a): By mě zajímalo proč Mindok s tou věží 2.0 tak otálí Myslí si svoje

Když jsem se ptal v "kamenném" obchodě Svět her v Praze, proč ještě nevyšlo rozšíření Věž v nové edici, tak mě bylo zděleno, že malá krabicová rozšíření typu věž a Katapult jsou prodělečná a že s velkou pravděpodobností nebudou vydána. U Katapultu bych to celkem pochopil, ale u Věže mě to vrtalo v hlavě... Tak jsem napsal do Mindoku (viz příspěvek č. 21.) a potvrdili vydání české verze 4. rozšíření Věž na tento rok!
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)