Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Český návod pro 1. Rozšíření hry Carcassonne: Star Wars.
Více informací o tomto rozšíření naleznete v Carcassonne wikipedii (Carcapedii).
Překlad pravidel z anglického originálu provedl @Tomáš
Návod si můžete i vytisknou, nezapomeňte jej v takovém případě [u]zmenšit na 50%. V případě nalezení chyby, nebo pokud je Vám v pravidlech cokoli nejasné určitě nám na fórum napište![/u]
To je vážně paráda! Hoši, děkujeme!!!!
Teď už jen vyčkat, aby mi to Helmut odeslal a Honza doručil a jupííí na to. (Dnes nad ránem,vybaven notebookem a řádným podílem ginu v krvi, jsem neodolal a odeslal do Bundesrepublikl objednávku jak základního, tak rozšiřujícího SWCarc. Původně jsem chtěl objednat až za měsíc, ale gin ve mně usoudil, že je ten pravý čas. Teď trochu zpytuju svědomí , ale daleko víc se těším
(18.9.2016, 21:46)Miroslav Váša Napsal(a): To je vážně paráda! Hoši, děkujeme!!!!
Teď už jen vyčkat, aby mi to Helmut odeslal a Honza doručil a jupííí na to. (Dnes nad ránem,vybaven notebookem a řádným podílem ginu v krvi, jsem neodolal a odeslal do Bundesrepublikl objednávku jak základního, tak rozšiřujícího SWCarc. Původně jsem chtěl objednat až za měsíc, ale gin ve mně usoudil, že je ten pravý čas. Teď trochu zpytuju svědomí , ale daleko víc se těším
-Gin negin jeto správné rozhodnutí, je to paráda neprohloupíš!
To já už dostal za uši od přítelkyně... a tak mi dovolila kupovat už jen pouze nové deskové hry a ne jen pořád Carcassonne v jiné krabici
Ale tak aspoň se mi kolekce stolních her za posledního půl roku pěkně rozrostla a je to různorodější (hlavně Cacao a Krycí jména mají obrovský úspěch, mohu doporučit!)... návštěvy pak mají z čeho vybírat. Tak či tak si SW koupím pod stromeček, s tím už nic nenadělá
(19.9.2016, 16:44)Eldenroot Napsal(a): To já už dostal za uši od přítelkyně... a tak mi dovolila kupovat už jen pouze nové deskové hry a ne jen pořád Carcassonne v jiné krabici
Ale tak aspoň se mi kolekce stolních her za posledního půl roku pěkně rozrostla a je to různorodější (hlavně Cacao a Krycí jména mají obrovský úspěch, mohu doporučit!)... návštěvy pak mají z čeho vybírat. Tak či tak si SW koupím pod stromeček, s tím už nic nenadělá
Opět zdravý názor a správná volba! Máš dobrý vkus, který určitě i tvá přítelkyně ocení!