CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Strážní věže

téma založeno uživatelem Chmura - 12.10.2016, 22:32 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
borks 1 Chmura 22 Eldenroot 11 Miroslav Váša 2 peťul 5 Tomáš 3
Strážní věže

-"Mini" rozšíření, které vyjde na veletrhu v německém Esenu pro Carcassonne 2.0. Můj pokus konverze pro naše krásné Carcassone 1.0.

V příloze jsou první dvě karty pro toto rozšíření.

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
Jednotlivé strážní věže s piktogramy.

-Jak se vám líbí?

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(13.10.2016, 19:13)peťul Napsal(a): U těch prvních dvou bych se úplně nedržel originálu. Cesta by mohla vést od brány a končit třeba u domečku. Město by mohlo být ve stejném úhlu pohledu jako věž.
Lépe by to vypadalo Usměvavý

Děkuji za názor, cestičku přiopravíme Mrknutí a s městem mám takový nápad... Nerd

Tak tady jsou přiopravené kartičky Strážní věž+cesta a Strážní věž+město (viz příloha).

-Co vy na to líbí se? Mě už celkem ano!  Mrknutí

Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, peťul
Odpovědět
(13.10.2016, 20:09)Eldenroot Napsal(a): O kus lepší!

Jen můj dodatek - není kam spěchat, ještě to ani oficiálně nevyšlo  Velký úsměv

Proč něco nevydat dříve než HIG? A k tomu ještě pro starý dobrý CARCASSONNE 1.0!!!! Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, peťul
Odpovědět
Tak tady je na ukázku 6 karet z rozšíření Strážní věže!

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(14.10.2016, 20:04)Eldenroot Napsal(a):
(14.10.2016, 19:48)Tomáš Napsal(a): Věže nebo pevnosti??? Hlavně, že je to krásně upraveno do staré grafiky Usměvavý Usměvavý Usměvavý Mrknutí Mrknutí

Samozřejmě!Grafika je suprová, prostě to má už @Chmura zvládnutý! Děkujeme!

Děkuji za kompliment co bych pro nás neudělal! Usměvavý Usměvavý Usměvavý

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(17.10.2016, 21:25)Tomáš Napsal(a): @Chmura Myslis, ze bych byl moc drzej, kdybych si nechal od tebe strazne veze vyrobit??? Vypláznutý jazyk

No ani ne Smutný , jen jde o to jestli to stihnu! Mám dělat ještě nějaké rozšíření na sraz! Naštvaný
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Tomáš
Odpovědět
(17.10.2016, 21:25)Tomáš Napsal(a): Skvela prace za anglicka pravidla Usměvavý Pustim se hned do prekladu, aby to bylo jeste do srazu Usměvavý

Tak jak jde překlad pravidel? Jsem celkem zvědavý co se s toho vyklube. Vypláznutý jazyk
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Tomáš
Odpovědět
(17.10.2016, 21:25)Tomáš Napsal(a): Skvela prace za anglicka pravidla Usměvavý Pustim se hned do prekladu, aby to bylo jeste do srazu Usměvavý

Jak jsme na tom s pravidly? Byla by? Prosím prosím! Smutný Smutný Smutný
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
(10.11.2016, 23:28)Tomáš Napsal(a): Abych pravdu rekl, jeste jsem se k tomu nedostal... V praci mam fofr a doma uz nechci nic delat... Slibuju, ze se do toho pustim Usměvavý

Jsem rád,že se polepšíš! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Strážné věže - německá verze pro Carcassonne v1 Eldenroot 18 5 328 23.12.2016, 19:25
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)