Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
![]() Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
25.10.2016, 22:19
Stojánek na KARTY a FIGURKY
-Dnes jsem narazil na zajímavý stojánek na karty a figurky. Myslím, že vypadá velice stylově! (foto v příloze)
Chmura
![]()
25.10.2016, 22:22
tak to je husty
![]() to se beztak používá, když se hraje se 3 kartami "v ruce" ![]() jen nevím Chmuro, kam to do té své krabice dáš ![]() ![]() Ale ta moje krabička je jen první pokus jak uskladnit tolik rozšíření. ![]() ![]() _______________________________________________________________________________________________________ -No když vezmeme v úvahu, že Carcassonne je momentálně pro 8 hráčů tak tyhle stojánky zaberou docela dost místa! Chtělo by je to vymyslet skládací! ![]()
Chmura
![]()
25.10.2016, 23:00
právě jsem nad tím přemýšlel, protože jestli bych si to tisknul, tak to bude sakra spotřeba plastu
![]() ale s nějakýma "západkama" by to snad mělo jít ![]() zkusím a uvidíme - jen až bude trochu času no ![]()
25.10.2016, 23:23
-Nechtěl jsem tě ovlivňovat, ale mě to zase připomnělo zásobník na karty ze 4 rozšíření.
![]() ![]()
Chmura
![]()
26.10.2016, 18:13
tak mi to nedalo a dostal jsem se k tomu dřív než bych čekal, zatím tedy jen v elektronické podobě, ale pokusím se ztvárnit do "hmatatelné" podoby
![]() [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
26.10.2016, 18:33
To je dobrá vychytávka, párkrát hrajeme na 2 kartičky v ruce - má to své výhody i nevýhody, ale o tom zase jindy...
@šmoula - skvělý! Fakt rychlost!
26.10.2016, 19:08
(26.10.2016, 18:33)Eldenroot Napsal(a): To je dobrá vychytávka, párkrát hrajeme na 2 kartičky v ruce - má to své výhody i nevýhody, ale o tom zase jindy... Jak hrajete s kartami v ruce? ![]() Jakože mám celou dobu třeba 2 karty u sebe, na začátku tahu si líznu a potom si můžu vybrat kterou z nich přiložím? Nebo jak? ![]() Zní to docela zajímavě... ![]()
26.10.2016, 19:28
(26.10.2016, 19:08)0Marty0 Napsal(a): Jakože mám celou dobu třeba 2 karty u sebe, na začátku tahu si líznu a potom si můžu vybrat kterou z nich přiložím? Nebo jak? Ano, na začátku hry dostane každý 2-3 kartičky (záleží na domluvě). Poté si v každém kole může z těch co má v ruce vybrat jakou položit. Poté se dobírá zase další do ruky, aby souhlasil počet ze začátku hry. |
|
Pravděpodobně související témata… | |||||
Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
Dřevěný stojánek na karty - Francie | Chmura | 4 | 39 |
12.10.2022, 15:30 Poslední příspěvek: šmoula |
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)