CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Přírodní živly CZ v2.0

téma založeno uživatelem borks - 18.11.2016, 13:11 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
0Marty0 2 borks 8 Chmura 6 Eldenroot 2 Mroj 2 PetrM 1 peťul 1
Tak jsem opět tady se zbrusu novým rozšířením  Usměvavý

protože bodů sbíráme v průběhu hry dosti, rozhodl jsem se věnovat jeden nápad kartičkám, které budou body v krajině odečítat... (bude už na zvážení každého, jestli přiloží kartičku tak, aby neublížil sám sobě nebo naopak, aby uškodil co možná nejvíce protihráčům)

přijímám jakékoliv nápady, postřehy připomínky atd... však už to znáte  Usměvavý

pravidla dotvořím ke každé kartičce zvlášť 

do přílohy v kládám prozatimní kartičky se snahou realizovat nápad do grafické podoby

ps. rozšíření by se mělo skládat ze 12 karet (4 živly x 3 kartičky) a to oheň, voda, země, vzduch ... v podstatě 4 mini rozšíření zabalené do jednoho

Přiložené soubory Miniatury

Borks   [Obrázek: brown-meeple.png] 
(18.11.2016, 15:25)Chmura Napsal(a): No to je nádhera! Super nápad! Už jsem si myslel, že spíš na vavřínech Mrknutí !

Přihazuji kartičky s přírodními katastrofami.

Neboj nespím :D ... jenom jsem měl teď plné ruce práce s výrobou všech těch předchozích rozšíření, nicméně vše téměř hotové, tak vymýšlím dál  Mrknutí

děkuju za kartičky... jenom dotaz k té povodni... vymýšlel jsem právě něco pdobného s městem a zajímalo by mě jak se ta tvoje kartička přikládá (když je celá pod vodou) já jsem si právě říkal, že nechám okraje původní, aby bylo vidět na co navazuje a pod vodou bude střed...
Odpovědět
(18.11.2016, 16:04)Chmura Napsal(a):
(18.11.2016, 16:00)borks Napsal(a): Neboj nespím :D ... jenom jsem měl teď plné ruce práce s výrobou všech těch předchozích rozšíření, nicméně vše téměř hotové, tak vymýšlím dál  Mrknutí

děkuju za kartičky... jenom dotaz k té povodni... vymýšlel jsem právě něco pdobného s městem a zajímalo by mě jak se ta tvoje kartička přikládá (když je celá pod vodou) já jsem si právě říkal, že nechám okraje původní, aby bylo vidět na co navazuje a pod vodou bude střed...

To prosím není povodeň to je sněhová kalamita. Naštěstí nejsem autorem těchto kartiček, jsou stažené odněkud z internetu. Přihodil jsem to jen pro inspiraci. Ale co vymyslet něco jako přívalový déšť?
Aha, tak to jsem nepoznal  Velký úsměv  nicméně rozhodně to zkusím nějak ztvárnit a hodím do placu nějaký návrh  Mrknutí
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
(18.11.2016, 16:11)0Marty0 Napsal(a):
(18.11.2016, 16:07)borks Napsal(a):
(18.11.2016, 16:04)Chmura Napsal(a):
(18.11.2016, 16:00)borks Napsal(a): Neboj nespím :D ... jenom jsem měl teď plné ruce práce s výrobou všech těch předchozích rozšíření, nicméně vše téměř hotové, tak vymýšlím dál  Mrknutí

To prosím není povodeň to je sněhová kalamita. Naštěstí nejsem autorem těchto kartiček, jsou stažené odněkud z internetu. Přihodil jsem to jen pro inspiraci. Ale co vymyslet něco jako přívalový déšť?
Aha, tak to jsem nepoznal  Velký úsměv  nicméně rozhodně to zkusím nějak ztvárnit a hodím do placu nějaký návrh  Mrknutí

Krásný nápad na rozšíření :)
Doufám že tam bude kartička s potopou která bude vypadat zhruba takhle (samozřejmě mnohem hezčí :D)

jo jo přesně tak nějak jsem to plánoval  Mrknutí

(18.11.2016, 16:12)Chmura Napsal(a): Ještě mě napadla jedna věc!

-Myslím, že by chtělo grafiku udělat tak, aby zapadla do základní hry a ne k dalším rozšířením (hory, les). Rozšíření bude tak více univerzálnější a nebude potřeba zapojovat další rozšíření. Mrknutí

Ano vynasnažím se ... ale lesní požár jsem si neodpustil  Velký úsměv
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
díval jsem se na to a asi to tak nějak vymyslím... bude 12 základních kartiček + pár kartiček do rozšíření krajiny 
rozhodně děkuju za vaše myšlenky, podněty, nápady... určitě to díky vám všem nějak dám dohromady  Mrknutí
[-] 3x   Chmura, Eldenroot, peťul
Odpovědět
(18.11.2016, 22:46)peťul Napsal(a): Teda, moc pěkné Usměvavý

Máš už představu o nějakých pravidlech.

jojo nějak na hrubo to mam vymyšlené... hned jak dodělám kartičky, tak pravidla hodim do souboru a poprosil bych tě o konzultaci  Mrknutí
[-] 1x   peťul
Odpovědět
přátelé nebojte se... jsem zpět :) ...omlouvám se za delší neaktivitu ale slibuju, že se do toho zase pustím (musel jsem chvilku odstavit Carcassonne na druhou kolej) rozhodně bych všem chtěl popřát mnoho úspěchů a pevné zdraví do nadcházejícího roku :)
[-] 1x   PetrM
Odpovědět
ještě ne... musel jsem z časových důvodů odložit na později  Nerozhodnutý
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)