CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DŮLEŽITÉ Příspěvek na provoz fóra - Mecenáš fóra ❤

téma založeno uživatelem Eldenroot - 5.12.2016, 21:23 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
10pepa 1 borks 2 Chmura 9 Drewie 1 Eldenroot 146 endomame 2 GinBook 2 gowery 1 Jana.Zat 1 Kamzik 1 lesiak 2 Mati 1 Miroslav Váša 1 Mroj 1 oludek2 3 PesBobes 3 Petr Chytka 1 Petr Hájek 1 PetrM 2 peťul 1 PHeY 1 rhatas 1 Řízek 1 rpo7 1 Sandrus90 1 Seli 1 Skubin 8 šmoula 3 Tomáš 1 Zdeněk 1
Odesláno  [Obrázek: yellow-meeple.png]
[-] 3x   borks, Chmura, Eldenroot
Odpovědět
Myslí si svoje Nešlo by odstranit upozornění "Carcassonne CZE fórum TĚ potřebuje!" u lidí, kteří už vyslyšeli volání povinnosti ?   Mrknutí
Odpovědět
(10.9.2017, 12:34)Eldenroot Napsal(a):  
(9.9.2017, 6:19)Skubin Napsal(a): Myslí si svoje Nešlo by odstranit upozornění "Carcassonne CZE fórum TĚ potřebuje!" u lidí, kteří už vyslyšeli volání povinnosti ?   Mrknutí
Ahoj, v minulé aktualizaci fóra (srpen) jsem upravil toto zobrazení - po kliknutí na křížek v pravém horním rohu by se upozornění nemělo zobrazit po dobu 90 dní, poté stačí znovu kliknout na křížek. Zatím jsem nenašel jinou možnost jak to udělat permanentně... ale naděje umírá poslední :)   
Tak už jsem klikl na křížek 3x za 3 dny  Trápení  vlastně po každém přihlášení   Nachlazený
Odpovědět
Na stejném PC i stejném prohlížeči..  Smutek

Ale neřeš to, zřejmě je chyba někde u mě a to nestojí za to, aby si se tím zabýval  Usměvavý
Zvyknu si Vítěz
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Odzkoušené a vše funguje správně Vítěz
Už žádné upozornění Spokojený Dobrá práce Palec nahoru
Odpovědět
(20.3.2018, 13:26)gowery Napsal(a): Příspěvek na provoz odeslán, jsem tu sice krátce, ale už jsem tu získal spousty neocenitelných věcí.

Máš pravdu Palec nahoru Tohle fórum má neuvěřitelné kvality  Vítěz
[-] 2x   Chmura, Eldenroot
Odpovědět
Máš chybu v 1 příspěvku... aktualizace měla být v dubnu ale z ledna 2019 ti tam chybím  Smíšek
Odpovědět
(15.3.2022, 23:05)Eldenroot Napsal(a): Děkuji @Skubin za přispění na chod fóra!  Oslava

Prosím o doplnění na první list pod rok 22.  Vítěz

Děkuji  Chamtivý
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 3 host(ů)