Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Ahoj, idem si to tlačiť (Ďakujem za preklad) a ono to chce na celú A4ku. Vieš to proším upraviť na (predpokladám) jednotný formát? to je inak nejaká A6 alebo ako to máš v iných návodoch k mini rozšíreniam. Ďakujem
Zháňam rozšírenie Obliehanie. Keby si na ne niekde natrafil za rozumnú cenu, daj vedieť :)
prispôsobiť nie je problém. Ja len že som si sťahoval aj perníčka a ten bol naformátovaný na malý rozmer. Tlačil som tak aj návody na mini rozšírenia a majú rovnaké rozmery už v tom PDFku. preto som písal čo som písal
Zháňam rozšírenie Obliehanie. Keby si na ne niekde natrafil za rozumnú cenu, daj vedieť :)
(22.8.2019, 20:08)Curuj Napsal(a): prispôsobiť nie je problém. Ja len že som si sťahoval aj perníčka a ten bol naformátovaný na malý rozmer. Tlačil som tak aj návody na mini rozšírenia a majú rovnaké rozmery už v tom PDFku. preto som písal čo som písal