CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Princezna a drak *Obchod

téma založeno uživatelem Skubin - 16.1.2017, 21:27 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
borks 1 Chmura 4 Eldenroot 4 Miroslav Váša 1 Petr Blanc 1 Skubin 7 šmoula 1
Ahoj,
nevěděl by někdo, kde se dá sehnat rozšíření Princezna a drak v modré edici (V2) ?  Nerd

Vypadá takto: 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Optal bych se zde zda se jedná o novou edici nebo ne

ODKAZ

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

V případě, že jsi nedočkavý doporučuju zakoupit na  Cundo.de

odkaz ZDE:

- Bude to určitě bez českého návodu, ale to bych neviděl jako problém, protože mechanizmus Carcasonne 1.0 a 2.0 je stejný jen je jiná grafika obrázků.
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, Skubin
Odpovědět
já to nevidím ani u Mindoku na strankach.....
Odpovědět
(16.1.2017, 22:02)Miroslav Váša Napsal(a): já to nevidím ani u Mindoku na strankach.....

Souhlasím, ale když klikneš na koupit tak výhradní prodejce je svět her ale i tam je obrázek první edice. Proto bych se optal jestli náhodou nemají novou edici. Když ne tam tak zatím asi nebude!
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Jak píše @Chmura - prostě jim zkusit napsat. Oni ty obrázky zboží mnohdy ani neaktualizují a pak ti přijde něco jiného než na obrázku...

Zrovna včera jsem psal na Mindok email ohledně informace o vydání lokalizovaného 3. rozšíření pro hru Pandemic. Kupodivu mi do 5 minut přišla odpověď s podrobnými informacemi. Tak snad budeš mít stejné štěstí jako já  Mrknutí
Odpovědět
Co se v hračkářství dívám, tak mám pocit , že jsem to už viděl - ale jak vás poslouchám, tak si vlastně nejsem jist Usměvavý
asi nezbývá než vydržet a dívat se po hračkářstvích nebo knihkupectvích Usměvavý
Odpovědět
Děkuju,
napsal jsem jim email, tak snad odpoví až po tom co prohrabou sklad a podívají se na krabice ...  Vítěz

Jinak trošku dilema, jestli koupit v Německu nebo ne ... Vím, že tam hodně lidí z fóra nakupuje a neměli s tím žádný problém, ale i tak, možná radši kouknu do sekce hromadné objednávání, v případě, že by byl někdo ochotný přihodit si mě do svého košíku..  Myslí si svoje   Nerd
Odpovědět
(17.1.2017, 15:33)Skubin Napsal(a): Děkuju,
napsal jsem jim email, tak snad odpoví až po tom co prohrabou sklad a podívají se na krabice ...  Vítěz

Jinak trošku dilema, jestli koupit v Německu nebo ne ... Vím, že tam hodně lidí z fóra nakupuje a neměli s tím žádný problém, ale i tak, možná radši kouknu do sekce hromadné objednávání, v případě, že by byl někdo ochotný přihodit si mě do svého košíku..  Myslí si svoje   Nerd

no pokud by se neco objednavalo, tak bych se také rád svezl na vlně  Vypláznutý jazyk... s nakupovanim ze zahraničí nemám žádné zkušenosti, tak bych se radši k někomu přifařil  Velký úsměv
Borks   [Obrázek: brown-meeple.png] 
Odpovědět
To já sice nakupuju na Aliexpressu (Alibaba), Ale začínal jsem tam s nákupy od 10,- s poštovným zdarma, ale pokud bych dlouho nemohl toto rozšíření najít, tak se asi pochlapím a zkusím i Německo Myslí si svoje   Vítěz
Odpovědět
Osobně z Cundco žádný problém za ty léta nikdy nebyl a ani asi nebude. Zboží chodí do 3-5 dnů od zaplacení, objednával jsem tam často, nyní už jen výjimečně...
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Tip pre obchod s rôznymi herným materiálom Uživatel 719 3 1 441 11.4.2019, 18:39
Poslední příspěvek: Uživatel 719

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)