CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x


[PROMO] Carcassonne: Spiel 14 (Nová edice)
Informace
#1
nahled-obrazek
Herní materiál: [ zobrazit seznam]
1 kartička
vodoznak
Vyšlo také jako součást:
---
Přehled novinek a přídavků:
Přináší do hry Carcassonne (Nová edice) další kartu, bez zvláštních funkcí.
Popis
Carcassonne: Spiel 14 (Nová edice)
Minirozšíření k Carcassonne 2 (Nové edici) přináší do hry jednu kartičku krajiny. Pro kartičku nejsou žádná oficiální pravidla.

Kartička Spiel 14 je hratelná s Carcassonne 2 (Nová edice) a také s původní základní hrou Carcassonne 1. Je možné ji libovolně kombinovat s kterýmkoli jiným rozšířením z nové edice i původními základní hry. Všechna pravidla nové edice i základní hry zůstávají stejná.

Tato kartička byla součástí balíčku, který se prodával na veletrhu deskových her "SPIEL" v Německém městě Essen (16. - 19. 10. 2014).

Kartička byla také v prodeji  v Mikulášské akci na Cundo.de a to v listopadu 2014. Kartička byla zdarma ke každé objednávce, pod podmínkou, že napíšete 4 věty o tom co si přejete na Vánoce (maximum 1000 znaků, v angličtině, němčině, italštině, nebo francouštině).

Výroba kartiček Spiel 14, 15, 16 a 17 byla zadána spolu se základní hrou Carcassonne Nová edice. Tyto čtyři kartičky byly vytištěny již v roce 2014 a postupně se objevovaly vždy v příslušném roce na veletrhu v Essenu. A tak je můžeme dohromady považovat za jednu ucelenou kolekci.

Poznámka: -Pro toto minirozšíření byl vytvořen NEOFICIÁLNÍ návod!
Úpravy
Vloženo: 15.3.2017, 7:47, uživatelem Chmura
Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.5.2023, 17:59 uživatelem Chmura Důvod úpravy: Nahrán nový seznam ID (změna ID).
Upravit
Hodnocení
Průměrné hodnocení :
 
  • 3 Hlas(ů) - 4.33 Průměr
Celkem hodnoceno : 3×
Celkem zobrazeno : 1232×
Další obrázky
Carcassonne: Spiel 14 (Nová edice) Screenshot Carcassonne: Spiel 14 (Nová edice) Screenshot Carcassonne: Spiel 14 (Nová edice) Screenshot Carcassonne: Spiel 14 (Nová edice) Screenshot          
Krabička (tuckbox) pro Carcassonne: Spiel 14 (Nová edice)
Zobrazit krabičky pro Carcassonne: Spiel 14 (Nová edice)
Carcassonne: Spiel 14 (Nová edice) krabička

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)