CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Ovce a kopce 2.0

téma založeno uživatelem Eldenroot - 10.4.2017, 18:31 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Aspera 1 Bombe 1 carols 2 Chmura 19 David Kyzlink 1 Eldenroot 7 endomame 1 Neprofík 1 PesBobes 1 PetrM 2 pripluv 1 Skubin 3
Dnes se objevil obrázek přední krabice pro 9. velké krabicové rozšíření "Ovce a kopce" v nové grafice (pro Carcassonne Nová edice; 2.0).

Přiložené soubory Miniatury

[-] 3x   borks, Chmura, GinBook
Tak už je dostupná předobjednávka, v příloze také kvalitnější obrázek @Chmura 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

P.S. Ta ovce vypadá děsivě, ale jinak si myslím, že se krabička povedla  Úžásné

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
Dobrý úlovek Usměvavý
Odpovědět
Tento rok toho má Mindok (i Albi) naplánováno vícero... je se na co těšit  Vystrašený
Odpovědět
(25.1.2018, 22:11)Chmura Napsal(a): -Seznam v příloze. Cool

Tento seznam s přehledem kartiček se mi moc líbí, šlo by to takto udělat pro všechna rozšíření + tyto přehledy i umístit třeba do Carcapedie? Díky!
Odpovědět
(25.1.2018, 23:29)Chmura Napsal(a): Určitě by to šlo! Také jsem o něčem podobném přemýšlel. Bohužel do konce března jsem pracovně zaneprázdněn. Ubrečený Ubrečený Ubrečený

Máme to úplně na stejno... tak kdyby ses k tomu dostal v dubnu, nebo až ti zbude čas, tak by to bylo skvělé! Případně jak já se snažím po volných chvilkách postupně plnit mé povinnosti zde na fóru... sice to jde pomalu, ale pomalinku se daří seznam úkolů zkracovat.
[-] 2x   Chmura, Skubin
Odpovědět
(14.4.2018, 22:49)carols Napsal(a): Is there a lot of differences with the first edition?

Hi, different design of tiles and box :)
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
9. rozšíření - Ovce a kopce Eldenroot 10 4 028 9.7.2014, 19:03
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 9 host(ů)