Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Jen mne napadá, zda jde kombinovat Řeka I. v základní verzi hry a Řeka II. v rozšíření. Vidím to tak, že vyhodíme z Řeky I. začátek a konec a ostatní karty zamícháme do Řeky II.
Kombinovat samozřejmě lze (šlo to i ve starší original grafice, dokonce vyšla také Řeka III a další kartičky řeky v časopise Games Quarterly - jediné co se musí odstranit je jeden konec, vše ostatní šlo nakombinovat.
(11.4.2017, 19:18)GinBook Napsal(a): Jen mne napadá, zda jde kombinovat Řeka I. v základní verzi hry a Řeka II. v rozšíření. Vidím to tak, že vyhodíme z Řeky I. začátek a konec a ostatní karty zamícháme do Řeky II.
Ano, jde to je to popisováno i v pravidlech přesně tak jak si myslíš !
(11.4.2017, 19:18)GinBook Napsal(a): Jen mne napadá, zda jde kombinovat Řeka I. v základní verzi hry a Řeka II. v rozšíření. Vidím to tak, že vyhodíme z Řeky I. začátek a konec a ostatní karty zamícháme do Řeky II.
ehm, až tak podrobně jsem pravidla neštudoval. OK, jsem se zase jednou po roce hluboce zamyslel a zbytečně.
ehm, až tak podrobně jsem pravidla neštudoval. OK, jsem se zase jednou po roce hluboce zamyslel a zbytečně.
Vďaka
Po pečlivém přečtení nových pravidel jsem zjistil, že je zde popisována hra s Řekou I a Řekou II najednou!
-Takže v nových pravidlech je to již zmíněno!
Volitelně lze také hru s rozšířením Řeka II. začít kartou s rozvodím (místo karty s pramenem). Řeka se tak může volitelně rozrůstat do všech tří stran a teprve nakonec je umístěn pramen a obě jezera.
-Tato varianta není popsána v originálním návodu, ale setkal jsem se s ní několikrát na internetu a myslím, že stojí za vyzkoušení!