CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ Veletrh Lipsko 2017 - přidá se někdo?

téma založeno uživatelem endomame - 4.6.2017, 18:13 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 11 Eldenroot 6 endomame 14 Skubin 1
30.9. a 1.10. 2017 by měl být přítomen ve stánku s Carcassonne a snad i prodávat autor hry Klaus-Jürgen Wrede! A čeká se i jeho autogramiáda! Usměvavý
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(5.6.2017, 0:49)endomame Napsal(a):
(4.6.2017, 23:31)Chmura Napsal(a): 30.9. a 1.10. 2017 by měl být přítomen ve stánku s Carcassonne a snad i prodávat autor hry Klaus-Jürgen Wrede! A čeká se i jeho autogramiáda! Usměvavý

takze pro me o duvod vic tam jet .... asi si vezmu i stan, abych mel dobry cislo limitky a pockal tam do 30.9. ... 

- chce tedy jet jeste nekdo?

Přemýšlím o tom, ale zatím nevím jestli bude čas. Chtělo by to zjistit kolik nás to bude stát. Vstup na výstavu + koupě rozšířeni  + doprava. Smutný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Tady je odkaz na stránky výstavy a vstupné. Mrknutí

ODKAZ:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Vstup:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(23.6.2017, 13:45)endomame Napsal(a): tak jak je to s vama, mate uz jasneji kdo pojede?

Je to jasné ty a Já! Velký úsměv Velký úsměv Velký úsměv
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Prohledal jsem stránky veletrhu a nemůžu najít odkaz o přítomnosti K. J. Wredeho na veletrhu. Naštvaný Naštvaný Naštvaný

Když by byl někdo úspěšnější než já tak prosím sem s odkazem!
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(10.9.2017, 15:53)endomame Napsal(a):  
(5.9.2017, 20:00)Chmura Napsal(a): Prohledal jsem stránky veletrhu a nemůžu najít odkaz o přítomnosti K. J. Wredeho na veletrhu. Naštvaný Naštvaný :@Když by byl někdo úspěšnější než já tak prosím sem s odkazem!

no někde jsi tu informaci vzít musel ... jinak jel bych už v pátek večer, v klidu přespal ve stanech třeba a v klidku rano skaklnu pro lístky (otevírají v 10h) ... a pak v sobotu večer zpět ... co Ty na to? 

To jo, ale rád bych si to potvrdil, aby jsme neostrouhali! Naštvaný  To hlavní lákadlo pro mě jeKlaus-Jürgen Wrede tak bych rád věděl na jisto, že tam bude! Ale jinak souhlasím.
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
A co se takhle dotázat na jeho účast přímo organizátorů veletrhu?
Já bych to udělal, ale nevládnu dobře němčinou a ani angličtinou. Smutný Smutný Smutný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(10.9.2017, 22:43)Skubin Napsal(a): Translator.google MrknutíMyslím že to pochopí i pokud ta věta bude dávat smysl jen z poloviny Myslí si svoje

Tak E-mail odeslán. Jsem zvědavý na odpověď. doufám, že porozuměli a pochopí!
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Tak odpověď přišla bohužel Klaus-Jürgen Wrede NEBUDE na letošním veletrhu ! Naštvaný Naštvaný Naštvaný

K dispozici jsou pouze podepsaná rozšíření.... Prostě je to na ... A já se tak těšil! Naštvaný Naštvaný Naštvaný
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   endomame
Odpovědět
(16.9.2017, 12:10)endomame Napsal(a):  
(13.9.2017, 21:26)Chmura Napsal(a): Tak odpověď přišla bohužel Klaus-Jürgen Wrede NEBUDE na letošním veletrhu ! Naštvaný Naštvaný Naštvaný K dispozici jsou pouze podepsaná rozšíření.... Prostě je to na ... A já se tak těšil! Naštvaný Naštvaný Naštvaný

ted vyvstava otazka, zda tam jet nebo ne ... 

Co se týká mě, limitka pro mě nemá význam! Smutný Smutný Smutný  Odpískal bych to!

Chtěl jsem se přímo setkat s autorem hry, potřást rukou a vyloudit pár podpisů.
 Raději bych se podíval po nějaké jiné akci, kde bude i autogramiáda! Velký úsměv Velký úsměv Velký úsměv
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   endomame
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)