CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Tunnel

téma založeno uživatelem Zuzana Dolínková - 23.9.2014, 20:00 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 3 dwarfik1 1 Eldenroot 5 Mati 3 oludek2 1 PepaN6680 1 Skubin 1 Stroulger 1 Zuzana Dolínková 1
Tunnel - není to sice prodej, ale vytisknout by se to dalo 

http://www.hans-im-glueck.de/carcassonne/mini-erweiterungen/carcassonne-der-tunnel/
Zuzana Dolínková, hrdý člen Carcassonne FORUM od 18.8.2014.
[-] 1x   Eldenroot
Tunely mám naskenované, upravené a dokonce vytisknuté :)
Odpovědět
Vytisknuté je nepotřebuji... podělíš se o sken? Díky
Odpovědět
Pro ty, co nechtějí vyhodit patnáctset překupníkům na ebay, tu mám jeden užitečný odkaz:
Odpovědět
Tunnel byl zhruba před půl rokem k dostání za 3 eura jakou součást časopisu Spielbox. Sám jsem tady klukům objednával asi 10 ks. Bohužel vše je omezené, a tak ta cena zase vzrostla do ohromných výšin.
Odpovědět
(15.11.2016, 23:06)Eldenroot Napsal(a): Tunnel byl zhruba před půl rokem k dostání za 3 eura jakou součást časopisu Spielbox. Sám jsem tady klukům objednával asi 10 ks. Bohužel vše je omezené, a tak ta cena zase vzrostla do ohromných výšin.

to ano-45 euro!! to je strasná pálka
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Lepší to už nebude :(
Odpovědět
(13.3.2017, 9:24)oludek2 Napsal(a):
(15.11.2016, 23:06)Eldenroot Napsal(a): Tunnel byl zhruba před půl rokem k dostání za 3 eura jakou součást časopisu Spielbox. Sám jsem tady klukům objednával asi 10 ks. Bohužel vše je omezené, a tak ta cena zase vzrostla do ohromných výšin.

to ano-45 euro!! to je strasná pálka

Vyráběl jsem ho, ale s žetony je celkem práce. Ale vyrobit to jde! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Řízek
Odpovědět
Zdárek... mal som čas a prerobiť kartičky Tunnel... mal by niekto záujem .. poprípade kde to môžem zavesiť ..
Odpovědět
Určitě zájem o pdf mám. Díky předem
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)