CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Pochvala pro MINDOK

téma založeno uživatelem Chmura - 29.8.2017, 10:02 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 4 Eldenroot 1 GinBook 1 Mroj 2 PesBobes 1 Petr Blanc 1
Pochvala pro Mindok! Velký úsměv Velký úsměv Velký úsměv

Chtěl bych touto cestou velice pochválit servis her Carcassonne, které u nás vydává firma MINDOK. Měl jsem v balení hry poškozenou figurku (viz obrázek v příloze), obrátil jsem se na Mindok s žádostí o zakoupení figurky nové. Ještě ten den (bylo to ve čtvrtek) mě přišla kladná odpověď s tím, že nebudu platit nic a v dnes (v úterý) jsem měl novou figurku ve schránce i s omluvným dopisem.

A tak ještě jednou děkuji Mindoku a všem zde na fóru vřele doporučuji hry od této firmy.

ODKAZ:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 2x   GinBook, Řízek
(29.8.2017, 12:49)GinBook Napsal(a): Tez mam jednu figurku z Cirkusu poskozenou z vyroby. Uvidim zda to necham vymenit.

Nemusíš nic vyměňovat,  stačí napsat e-mail na Mindok a oni ti pošlou novou. Mrknutí Já jsem ještě poškozenou figurku vyfotil a poslal jsem fotku v příloze. Usměvavý
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
DRUHÁ Pochvala pro Mindok! Velký úsměv Velký úsměv Velký úsměv

Chtěl bych touto cestou velice pochválit servis her Carcassonne, které u nás vydává firma MINDOK. Reklamoval jsem dvě Kartičky s 8. rozšíření Mosty a hrady (Nová edice), které jsou ve hře vytištěné dvakrát (správné kartičky byly vytištěny až v dalším dotisku hry). 21. 12. jsem psal do Mindoku a obratem 27.12. (o svátcích pošta nechodí) mě přišly nejen reklamované karty ale komplet všechny karty celého 8 rozšíření! To jsem tedy opravdu nečekal a byl jsem velice překvapen tímto velkorysým dárkem!

A tak ještě jednou děkuji Mindoku a všem zde na fóru vřele doporučuji hry od této firmy.

ODKAZ:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, Karel
Odpovědět
(8.1.2019, 17:34)Mroj Napsal(a): Mě furt nic. Nerozhodnutý

Asi se dozvěděli, že je máš doma! Velký úsměv

- Tak jim napiš znovu.
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Carcassonne 3: Big Box 7 MINDOK vs HIG aneb co je špatně! Chmura 25 404 4.2.2024, 23:01
Poslední příspěvek: Chmura
  Mindok release timeline / Časový plán vydání Mindok Scott 0 42 26.1.2023, 21:44
Poslední příspěvek: Scott

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)