26.11.2017, 11:25
Bohužel tomu tak je, myslím si že toto nebude jediná změna, které se postupem času dočkáme... nemůžeš již nadále porovnávat v1 a v2, jiný grafik a hlavně už je to i "jiná" hra.

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
![]() Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
26.11.2017, 11:25
Bohužel tomu tak je, myslím si že toto nebude jediná změna, které se postupem času dočkáme... nemůžeš již nadále porovnávat v1 a v2, jiný grafik a hlavně už je to i "jiná" hra.
![]()
26.11.2017, 12:20
Myslím si, že celá tato změna je nějaká podivná - buď to bylo neúmyslné vyměnění jedné z kartiček (ostatně, toto jsme již zažili v starší edice, kdy byl problém s vodoznakem i pozicí některých prvků na kartičkách - cesta, křižovatka, kostel) nebo úmyslně s tím, že nechtěli úplně změnit vyváženost a počty jednotlivých typů kartiček krajiny v rozšíření. Přece jen jedná se pouze o "redesign".
20.11.2018, 11:06
Mindok je výhradním distributorem pro vícero trhů v Evropě (nejen ČR, SK nebo Polsko). Vím, že jsem dokonce někde v minulosti četl, jaké trhy má přesně na starost, nebylo jich málo.
20.11.2018, 14:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.11.2018, 14:31 uživatelem Eldenroot.)
Taky si myslím, že je to bez šance na úspěch.
Dám zde příklad - Mars Teraformace - v české verzi je špatně přeložen text na dvou kartičkách a na další je chybně uvedena ikonka (text je správně ale ikona odkazuje na jinou surovinu). V anglické verzi vše OK. Mindok na Zatrolenych hrach se k tomuto vyjádřil, uznal svou chybu, ale žádná výměna není možná, ikdyž je ta chyba už opravená v druhém českém vydání. Na druhou stranu je chápu, prostě precedens a další věc vše se tiskne jako komplety, takže by to asi nebylo ani nejjednodušší co se provedení týče. Každopádně naděje umírá poslední, držím palce. S tím odstínem zelené ale nepochodíte, to je normální již od počátků Carcassonne. Jinak já mám s Mindokem dobré zkušenosti - poslali náhradní meeply a chybějící herní materiál, na Mars mi poslali zdarma PROMO karty v cz, které byly v limitovaném množství jako dárek atd.
16.12.2018, 16:59
(16.12.2018, 16:48)Mroj Napsal(a): Tak musím napsat, že jsem tento drobný nedostatek vyřešil velmi šalamounsky. :D Prostě jsme si dvě chybějící kartičky objednal jako náhradní díly z Cundco.de a mám je. Super! :D Máš je doma fyzicky nebo jsou jen objednány a poslány, ale stále někde na cestě? To je totiž dost u Cundco.de rozdíl mezi tím je mít a dostat jiné...
16.12.2018, 18:24
(16.12.2018, 18:07)Mroj Napsal(a): Dokonce se mi podařilo trikem získat i speciální kartičky co už nejsou sehnatelné (detaily radši nebudu prozrazovat). Právě naopak by bylo pěkné gesto tyto "triky" zveřejnit, ať i ostatní členové mohou získat to co jim v jejich sbírkách chybí... od toho tu přece fórum máme, ne?! |
|
Pravděpodobně související témata… | |||||
Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
Děti z Carcassonne POROVNÁNÍ (C2 vs C3) | Chmura | 3 | 62 |
27.1.2024, 17:46 Poslední příspěvek: Bumsakalaka |
|
VĚŽ porovnání 1.0 vs 2.0 | Chmura | 2 | 1 492 |
14.3.2017, 13:35 Poslední příspěvek: Chmura |
|
Porovnání KARET a FIGUREK | Chmura | 0 | 971 |
20.2.2017, 18:31 Poslední příspěvek: Chmura |