Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
(25.2.2018, 19:04)Eldenroot Napsal(a): Myslím si, že dokud si to nezahrajeme, tak nemůžeme soudit. Ale počítám, že toto bude jedno z posledních co vyjde z rodiny Carcassonne, tak se možná vytáhnou a udělají to nejlepší nakonec.
Proč myslíš, že poslední ? Cesta kolem světa ještě není kompletní
(25.2.2018, 20:59)Eldenroot Napsal(a): Kde pořád brát nápady + skončit v tom nejlepším... ale máte pravdu, HiG hraje na zisk, takže se možná ještě dočkáme dalších přírůstků.
Spíš bych rozšířil spin-offy. Každý má jen 1 rozšíření Noo, ale to vlastně už nepatří do této diskuze...
(27.2.2018, 22:17)Eldenroot Napsal(a): Zůstal bych u Afriky
To i já. Jsem jen zvědavý jak to nakonec pojmenují!
No já bych vybral asi Safari, protože Afrika je jakožto světadíl, což u ostatních spin-off není...
Ale na druhou stranu už jsem na Afriku zvyklý - beru to jako hotovou věc
(13.7.2018, 20:01)Eldenroot Napsal(a): Tak zde máme první obrázek boxu nového spin-off Carcassonne: Safari (zdroj HiG Facebook).
Co na něj říkáte? Koupíte si je tuto edici domů?
EDIT: Přejmenoval jsem název tématu.
My jsme se rozhodli, že budeme mít komplet "Around the World", což Safari bude, takže u nás je to jasná volba
Jak je na tom datum vydání ? víme ?
díky moc za foto - už se těšíme
je to německy, takže z toho moc nemám, ale třeba se někomu bude hodit a pokud by zde napsal nějaké první postřehy a znaky této nové carcassonne hry, tak prosím dejte zde vědět.
Jinak co jsem se díval na obrázky ze hry (viz příloha), tak z toho nejsem moc nadšený - na první pohled mi připomíná Lovce a Sběrače. Snad to bude herně dobrá hra a nebude se na ni jen prášit
(31.7.2018, 11:55)Eldenroot Napsal(a): Máš pravdu, graficky se to hodně podobá starým Lovcům a sběračům. Ale vždycky jde v prvé řadě o hratelnost.
V tomto s tebou nesouhlasím - viděl bych to tak 50 : 50 (grafika : hratelnost). Třeba objevitelé se mi opravdu graficky nelíbí, takže i ta hratelnost nic moc...Třeba Cacao je velice pěkně udělané a tím pádem je hratelnost lepší. To samo i u ostatních her. Ale zase, je to jen můj názor a ostatní s ním nemusí souhlasit
Řekl bych to tak - hlavně ať hra zabaví
Jj, je to hodně zvláštní, že ostatní nevyšly - nemyslím si, že by to bylo tolik práce navíc. Nicméně beztak zase na krabici od Mindoku nebude logo "Around the world". Takže se raději spokojíme s německou verzi. Každopádně díky za info že opět po čase Carcassonne zavítá do českých obchodů