2.9.2018, 0:32
(18.3.2018, 22:01)Eldenroot Napsal(a): Osobně mám vše co mohlo vyjít pro starší verzi Carcassonne (Carcassonne original v1) a tudíž mě mrzí, že už nová rozšíření a minirozšíření nevycházejí i pro starší edici...
Ahoj, také jsem nový na foru a také mám strašně rád starý design, o nový moc nestojím. Nyní jsme s kamarády hodně této hře znovu po letech propadli a chceme také zkompletovat všechno co udělá naší hru co nejkomplexnější. Chtěl bych tedy reagovat na zkušeného sběratele a zeptat se na několik otázek.
Prozatím mám obyčejnou základní edici hry a téměř všechna velká oficiální rošíření (Hostince, Kupci, Drak, Věž, Ovce, Mosty, Hrabě) - chybí mi pouze Katapult a Opatství, která nyní sháním v původní edici.
Co vlastně všechno vlastně oficiálně vyšlo pro první edici hry? Prohlížím Carcapedii a titulů je zde opravdu hodně, potřeboval bych to nějak profiltrovat. Mám velký chaos v různých minirozšířeních. Jsou oficiální? Přidávají něco "hodnotného"?
Kromě základní hry a výše zmíněných rozšíření jsem našel 6 oficiálních minirozšíření, která už jsou absolutně nedostupná. Nemáte nějaký tip kde bych je mohl pořídit? Preferuji (ale nevyžaduji) českou variantu (vše mám zatím v češtině), ale předpokládám že je v češtině už neseženu.
Jakým způsobem řešíte tisk kartiček tak aby nebylo při hře poznat že není originální? Přemýšlím že bych si vlastnoručně vyrobil circus, který ve staré edici už bohužel nevyjde.