CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

RÉBUSY Carcassonne - Puzzle
téma založeno uživatelem šmoula - 29.3.2018, 22:24

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Aspera 2 Budulman 4 Curuj 1 Skubin 1 šmoula 7
Dovolte mi vám představit PC hru s pracovním názvem Carcassonne - PUZZLE.
Jedná se o logickou hru pro 1 hráče ve stylu Carcassonne, kde je cílem vyplnit místo hrací plochy s omezeným počtem kartiček krajiny. Zvládnete to ?
Byl bych moc rád, kdyby jste to alespoň odzkoušeli a sdělili sem svůj názor. Aktuálně hra obsahuje 5 kol, ale chtěl bych se dostat na 50 Usměvavý
Upozorňuji, že hra není ani ve fázi beta - ale můžete být první, kdo si ji takto v plínkách zahraje Usměvavý

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

díky Usměvavý

pozn: Pokd by chtěl někdo aktuálnější verzi, tak prosím dejte vědět. Sem budu dávat jen "sem tam".
Správná odpověď/řešení rébusu
Datum automatického zveřejnění správně odpovědi / postupu řešení rébusu: Aktuální čas: 2.9.2026, 13:31
Nedostupné
datum aktuální na fóru: (UNIX) / (DD.MM.YYYY)
datum vytvoření rébusu: 1522355047 (UNIX)
kdy bude zveřejněno řešení rébusu v příspěvku: Nebylo zadáno
výsledek: viditelné/neviditelné
[-] 1x   Eldenroot
(30.3.2018, 10:32)Budulman Napsal(a): Vypadá to zajímavě,
ja bych měl připomínku že kartičky nejsou čtveraté ale obdélníkové (možná na širokoúhlém monitoru).

JJ to je monitorem. Je to dimenzovany na rozlišení 1366x768...
Budu si s tím muset ještě pohrát Usměvavý
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
(30.3.2018, 18:38)Skubin Napsal(a): Sice těžká, ale zajímavá hra  Palec nahoru Usměvavý  u 4 kola jsem to vzdal Křik  Velký úsměv
Postupně se ti odemykají ostatní kola a není to tak, že bys měl vždy jen 1 odemčené. Tak můžeš zkusit i to poslední 5.
Zkusím ještě upravit ovládání jak psal @Curuj aby se měnili kartičky výběrem myší a ne klávesou TAB - tak třeaba to pak půjde líp Mrknutí
Díky za feedback Mrknutí
Odpovědět
(1.4.2018, 12:37)Aspera Napsal(a): Dobrý nápad. Skládačky nejsou úplně primitivní. Chtělo by to jen vymakat ovládání, tohle je zbytečně zdlouhavé, hlavně při chybě.
Díky,
už mám řešení - bude možné myší znovu vybrat libovolnou kartičku a znovu ji umístit...jen to budu muset překopat u všech kol :-\ ...ale je to lepší Usměvavý
Každopádně díky za tvůj čas a feedback Usměvavý
Odpovědět
v 1. příspěvku upraven link na novou verzi Usměvavý

- upraveno vybírání kartiček pomocí pravého tlačítka myši - prosím zkusit, jestli to tak může být ? Tímto je hra podstatně jednodužší ...
- rozlišení již nedělá paseku - vždy budou kartičky čtvercové. Zde ještě bude nějaká úprava...ale aktuálně na to nemám skill Velký úsměv

díky !
[-] 2x   Budulman, Eldenroot
Odpovědět
(2.4.2018, 17:53)Budulman Napsal(a): A ještě že jsem tak smělý. Nešlo by místo stisku libovolné klávesy kliknout myší?

Máš to tam Mrknutí (v 1. příspěvku)
+ jsem ještě u 3. a 5. kola poladil vzhled hracího pole + jsem odemčel všechny kola - ať se nemusíte třápit - je to stejně k testování Usměvavý
[-] 2x   Budulman, Chmura
Odpovědět
update:
3 nové úrovně - celkem už 8 úrovní.
link ke stažení v 1. příspěvku.
[-] 2x   Chmura, Eldenroot
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)