Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Na letošním veletrhu SPIEL DOCH! in Duisburg 2019 bude mimo jiné uvedeno i minirozšíření Německé hrady pro novou edici hry Carcassonne! Veletrh se koná 29. - 31. 3. 2019 v Duisburgu.
(15.3.2019, 13:59)Chmura Napsal(a): Německé hrady II (Nová edice)
Na letošním veletrhu SPIEL DOCH! in Duisburg 2019 bude mimo jiné uvedeno i minirozšíření Německé hrady pro novou edici hry Carcassonne! Veletrh se koná 29. - 31. 3. 2019 v Duisburgu.
Proč to nazýváte Německé hrady II (Nová edice) , když jsou to Německé hrady ze staré edice v novém kabátě? Někde jsem zaspal. To samé je u Německé kláštery II (Nová edice).
Nemám a sháním některá rozšíření (viz. můj profil), kdyby jste někde něco objevili a taky chtěli koupit, dejte vědět, přidám se Díky @Karel
(18.3.2019, 10:04)Karel Napsal(a): Proč to nazýváte Německé hrady II (Nová edice) , když jsou to Německé hrady ze staré edice v novém kabátě? Někde jsem zaspal. To samé je u Německé kláštery II (Nová edice).
Rozumím! Označení rozšíření je převzaté od "Germánů". Mají to tak označené na svých stránkách (Alespoň tomu tak je u Německých klášterů Nové edice hry). Předpokládám, že stejně značeny budou i Německé hrady pro Novou edici hry.
-To ale teprve uvidíme, je možné, že se název rozšíření změní...
Už se těším. Řekl bych, že se určitě dočkáme i Německých katedrál. Otázka co Belgicko-Holadské kláštery, přeci jen to není v Německu. Vzhledem k tomu, že Mor vyšel s požehnání HiG na německém foru, tak se třeba časem alespoň touto cestou dočkáme i dalších rozšíření ze Spielboxu.
(18.3.2019, 11:30)PetrM Napsal(a): Už se těším. Řekl bych, že se určitě dočkáme i Německých katedrál. Otázka co Belgicko-Holadské kláštery, přeci jen to není v Německu. Vzhledem k tomu, že Mor vyšel s požehnání HiG na německém foru, tak se třeba časem alespoň touto cestou dočkáme i dalších rozšíření ze Spielboxu.