24.5.2019, 9:10
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.10.2024, 8:20 uživatelem Chmura.
Důvod úpravy: Editace prvního příspěvku a oddělení témat.
)
Průhledné samolepky do truhly na Carcassonne
Vyráběl jsem si piktogramy pro dokončení mojí truhly:
Dávám k dispozici soubor s logy ve stavu, který přesně odpovídá mému rozložení (tisknul jsem na průhledné samolepky). Třeba se budou někomu hodit.
Náhled samolepek.
Přílohou je také soubor se samotným rozložením, které jsem vytvářel programem Gravit Designer. Jeho pomocí si můžete upravit loga ke svým potřebám. Program je volně přístupný ve zkušební verzi na 14 dní zdarma. Doporučuji ho minimálně vyzkoušet. Je úžasný!!!
Soubor pro úpravu v Gravit Designeru.
Vyráběl jsem si piktogramy pro dokončení mojí truhly:
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
Dávám k dispozici soubor s logy ve stavu, který přesně odpovídá mému rozložení (tisknul jsem na průhledné samolepky). Třeba se budou někomu hodit.
Náhled samolepek.
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
(Velikost: 472,06 KB / Nahráno: 25.5.2019, 15:56 / Stažení: 37x)Přílohou je také soubor se samotným rozložením, které jsem vytvářel programem Gravit Designer. Jeho pomocí si můžete upravit loga ke svým potřebám. Program je volně přístupný ve zkušební verzi na 14 dní zdarma. Doporučuji ho minimálně vyzkoušet. Je úžasný!!!
(Velikost: 377,56 KB / Nahráno: 25.5.2019, 16:17 / Stažení: 10x)Soubor pro úpravu v Gravit Designeru.