CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Herní plán-DRŽÁK (mapa Německo)

téma založeno uživatelem Chmura - 12.6.2019, 0:07 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 7 Eldenroot 2 šmoula 3
Velice zajímavý a dobrý nápad Usměvavý
Vím, že jsem to někde viděl, ale nevím kde...nicméně se jedná o "násuvný hřbet", který drží papíry pohromadě.
Nevím, ale ovšem zda-li se vyrábí hřbet na formát A1  Myslí si svoje
Ale asi by bylo lepší, pokud by to fungovalo, dát třeba 4 hřbety z A4 za sebe. Ono ten hřbet na A1 by asi nebyl moc skladný a ne moc praktický na převoz.
Můžeme se zkusit zeptat v papírnictví zda-li nemají "plastový násuvný hřbet o velikosti BigBoxu"  Velký úsměv
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
(12.6.2019, 8:50)Chmura Napsal(a): Myslím, že "hřbet" klidně může být v jednom kuse, protože se v pohodě na výšku vejde do tuby s Mapou! Mrknutí
To si dovolím nesouhlasit  Myslí si svoje . Tubu máš na šířku mapy, ale hřbet potřebuješ na výšku. Kdyby jsi to sepnul nahoře a dole, tak se ti to bude stejně smotávat  Mrknutí
Odpovědět
(13.6.2019, 16:21)Chmura Napsal(a):
(13.6.2019, 16:08)Eldenroot Napsal(a): Slepit k sobě.

Ano i to je jedna z možností! Zmatený Smutný
Udělal bych ti plastovou spojku, kterou můžeš spojovat a rozpojovat, ale potřeboval bych si to naměřit. Mohl bys mi to poslat, ale to se asi nevyplatí. A nebo nějaký koupím a na srazu to zájemcům dám Usměvavý
toto je nápad, který jsem schopný realizovat a asi by to i fungovalo...
Jinak mě nic nenapadá :-\
[-] 1x   Chmura
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Mindok release timeline / Časový plán vydání Mindok Scott 0 42 26.1.2023, 21:44
Poslední příspěvek: Scott
Podložka na herní stůl ? Skubin 7 2 177 21.5.2019, 15:44
Poslední příspěvek: Skubin
Pytlíky, sáčky, herní materiál Eldenroot 3 1 809 4.1.2015, 21:15
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)