Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
![]() Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
7.5.2020, 18:36
Zde jsem našel kalendář plánovaných herních novinek pro rok 2020 i s plánovaným vydáním pro česky trh.
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] Za nás určitě tyto položky: 7 Divů světa Duel: Amara (2. rozšíření) Na křídlech: Oceánie (2. rozšíření) Bohužel ke Carcassonne nic neplánují :(
7.5.2020, 19:26
Já čekám jak bude vypadat rozšíření pro hrdinu v kostce a pokud to klapne jak by mělo tak pořídím i se základem
![]() ![]()
7.5.2020, 19:52
super, ušetrím. nič z toho som nemal v pláne kúpiť
![]()
Zháňam rozšírenie Obliehanie. Keby si na ne niekde natrafil za rozumnú cenu, daj vedieť :)
7.5.2020, 20:01
Občas si musí člověk udělat radost :)
8.5.2020, 19:39
No podla mna je este Carcassonne otvorena tema, nakolko sa caka, ci bude/nebude nejaka realne vystava kvoli Covidu.
Ak by nieco bolo tak minimalne nieco k 20-temy vyrociu daju. Mozno ako uputavku na buduci rok otazkou ale bude, ci bude 20th Anniversary edition prelozene do CZ/SK
8.5.2020, 23:21
My se teď konečně dostali ke Kolonii, ale na 7 Divů světa Duel: Amara se taky těšíme.
Dále máme v hledáčku ještě letní dotisk prošvihnutého rozšíření k výbornému ROOTu a samozřejmě Divukraj se všemi rozšířeními. Ke Carcassonnu by to už opravdu chtělo něco velkého a zásadního, taky jsem v očekávání...
8.5.2020, 23:34
Divukraj jsem hrál 3x i včetně rozšíření, ale vůbec nás to nevzalo. Grafika moc pěkná ale jsou i lepší hry. Možná do budoucna změníme názor, kdo ví, ale za mě zatím ne. Root máme v hledáčku, čekáme na dotisk.
11.6.2020, 22:25
Aktualizovaný seznam k datu 10.6.2020 :)
Stále mí favorité v plánu na rok 2020! [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
12.6.2020, 9:12
Hlavně tyto dva: Na křídlech, 7 divů světa duel Agora rozšíření
Samozřejmě je tam moc pěkných položek, ale musím brzdit |
|
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)