Tak jsem obrázek podrobně prozkoumal a myslím si, že by to mohlo být nové vydání Zimní krajiny!
(Padělatel by si musel dát opravdu hodně práce s výrobou perfektní krabice a jejím zabalení do fólie!)
Co nás v tomto vydání čeká?
-Nejedná se o žádnou změnu grafiky grafikem je stále Anne Pätzkeová, takže se pravděpodobně jedná o znovu vydání původní hry s přiloženými bonusy...
-Také jsem narazil na informaci, že kartičky mají jinou grafickou podobu než u původního vydání (to zatím nejde z jistotou podle prvního obrázku říci, ale je-li tomu tak bylo by toto vydání o něco zajímavější...).
Hra obsahuje pravděpodobně 96 karet krajiny (včetně startovní kartičky).
72 karet krajiny
12 karet se zvířaty
12 karet s řekou
POZNÁMKA: Toto všechno lze vyčíst z obrázku číslo 1. Seznam na který jsme zvyklí bohužel chybí...
Novinkou tohoto vydání je vložené rozšíření Řeka I v zimním "kabátku"!
-Na jedné z kartiček Řeky jedna je vyobrazena zahrádka z minirozšíření OPAT (domnívám se tedy, ze je toto minirozšíření vloženo).
POZNÁMKA: Na obrázku číslo 2 v příloze je v červeném kroužku.
(Padělatel by si musel dát opravdu hodně práce s výrobou perfektní krabice a jejím zabalení do fólie!)
Co nás v tomto vydání čeká?
-Nejedná se o žádnou změnu grafiky grafikem je stále Anne Pätzkeová, takže se pravděpodobně jedná o znovu vydání původní hry s přiloženými bonusy...
-Také jsem narazil na informaci, že kartičky mají jinou grafickou podobu než u původního vydání (to zatím nejde z jistotou podle prvního obrázku říci, ale je-li tomu tak bylo by toto vydání o něco zajímavější...).
Hra obsahuje pravděpodobně 96 karet krajiny (včetně startovní kartičky).
72 karet krajiny
12 karet se zvířaty
12 karet s řekou
POZNÁMKA: Toto všechno lze vyčíst z obrázku číslo 1. Seznam na který jsme zvyklí bohužel chybí...
Novinkou tohoto vydání je vložené rozšíření Řeka I v zimním "kabátku"!
-Na jedné z kartiček Řeky jedna je vyobrazena zahrádka z minirozšíření OPAT (domnívám se tedy, ze je toto minirozšíření vloženo).
POZNÁMKA: Na obrázku číslo 2 v příloze je v červeném kroužku.
Chmura

![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)