CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Anketa: ktoré rozšírenie sa vám páči?
Nemáte dostatečná oprávnění, abyste mohl(a) hlasovat v této anketě.
Orol a sokoliar
50.00%
2 50.00%
Vek dinosaurov
50.00%
2 50.00%
Celkem 4 hlas(ů) 100%
* Hlasoval(a) jste pro tuto možnost. [Zobrazit výsledky]

DÍLNA Fan rozšírenia s KOCKOU

téma založeno uživatelem Mati - 5.2.2021, 19:01 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 4 Chmura 3 hepyno 1 Mati 8 Silveralius 2 šmoula 1 SxN 3
Já vím, že jsem v tomto asi jiný, ale já osobně bych tu kartičku vylepšil více.
Navázání kráteru na cestu je opravdu zvláštní. Osobně bych tam tu cestu více vymazal. Udělal tam nějaký přechod.
Potom bych dal malé krátery po okolí. A zvážil bych přidání nějakých plamínků na budovy nebo třeba na trávu :)
Když už meteorit udělá kráter takové velikosti tak většinou hoří v atmosféře. Většinou se od něj i odlomí nějaké části. A hoří i při dopadu. V případě dopadu do pouště je v kombinaci s tlakem schopen vytvořit sklo :)
Takhle to vypadá trošku jak nora nějakého zvířete co se vyhrabalo na povrch.

K pravidlům.
Varianta B je lepší, ale rozdíl mezi 2 a 3 je enormní. Mnohem větší než u 1 a 2. Zkusil bych to omezit, jelikož i tak ta plocha se mi zdá až moc velká.
Potřeba je dořešit co s kombinací s rozšířením Lázně.
Odpovědět
Já se obávám, že časem se dostaneme do stavu, kdy naopak kartičky s méně detaily budou z té krajiny vyčnívat více :)
Většinu kartiček tvoříme pro C2 (podle města). Ovšem brzo C2 nebude vůbec k mání a bude jen C3 kde naopak je těch detailů mnohem více :)
Ostatně já hraji většinou s výroční edicí a tak občas uvažuji, že si některá fan rozšíření předělám z C2 do C3, aby lépe zapadla (kacířské co? :D).
Z čehož i plyne má snaha aby věci trošku více zapadli do krajiny :)

Ale jasně chápem, že je lepší, aby to fungovalo než aby to nefungovalo a dobře vypadalo.
[-] 1x   Mati
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  DÍLNA Fan rozšírenia v JCloisterZone Bumsakalaka 6 597 12.7.2021, 18:29
Poslední příspěvek: Fancarpedia
  DÍLNA Na aké okraje karticiek si spominate vo fan rozsireniach? Bumsakalaka 13 1 324 31.5.2021, 10:13
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  DÍLNA Beautiful Vista - Prerábka rozšírenia Vista do designu Carcassonne 2 (C2) Bumsakalaka 11 3 120 2.2.2021, 12:53
Poslední příspěvek: Bumsakalaka

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 5 host(ů)