Čaute. Mal som verziu C1 (kde som mal modré vrecúško na karty) a keďže som presedlal na C2 a pri zaobstaraní novej verzie ma prekvapilo, že vrecúško nebolo v balení (potvrdili mi to aj niektoré témy na fóre, kde sa to rozoberal,o tak som sa s vrecúškom rozlúčil). A keďže vraj vrecúško ničí karty tým, že sú tam voľne pochodené, tak som sa rozhodol využívať Vežu zo 4 rozšírenia. Lenže tá je kapacitou nedostatočná. Tak bolo treba vyrobiť novú. Kedže som objednával s Cunda nové rozšírenia a tam posielajú balené rozšírenia, kde pod plátmi je vystužený tvrdý papier. Tak som sa rozhodol ho využiť a troška napodobniť vežu zo 4 rozšírenia. Musím povedať že som vyrobil stabilnejšiu vežu ako pôvodná (možno tým, že je nižšia a širšia).
A chcel som sa Vás spýtať. Odporučili by ste mi ju nejak prelepiť nejakým papierom s dizajnom veže alebo ju mám nechať tak aká je. Poprípadne ak má niekto nejaký papier/sken s dizajnom veže, ktorý by som nalepil na jednotlivé diely. Vyfarbovať ručne ju veľmo nechcem
Prikladám aj foto mojej tvorby. Zároveň som zistil, že vrch veže sa dá celkom dobre využiť (možno to už niekoho aj napadlo) na nejaké karty alebo tovary či žetóny na ťahanie (pri hre nemusia byť pohodené na stole).
Do veží som vložil všetky oficiálne momentálne dostupné karty C2 big box(2017)+ 1-10 a mini rozšírenia z cundca. . Ostáva tam ešte nejaké to miestečko pre jedno dve rozšírenia, ktoré si dorobím. Ak by mal niekto záujem si ju vyrobiť, viem skresliť jednotlivé diely. na mierku 1:1
Keď máte nejaké rady ako ju vyzdobiť/oblepiť uvítam každú radu.
A chcel som sa Vás spýtať. Odporučili by ste mi ju nejak prelepiť nejakým papierom s dizajnom veže alebo ju mám nechať tak aká je. Poprípadne ak má niekto nejaký papier/sken s dizajnom veže, ktorý by som nalepil na jednotlivé diely. Vyfarbovať ručne ju veľmo nechcem
Prikladám aj foto mojej tvorby. Zároveň som zistil, že vrch veže sa dá celkom dobre využiť (možno to už niekoho aj napadlo) na nejaké karty alebo tovary či žetóny na ťahanie (pri hre nemusia byť pohodené na stole).
Do veží som vložil všetky oficiálne momentálne dostupné karty C2 big box(2017)+ 1-10 a mini rozšírenia z cundca. . Ostáva tam ešte nejaké to miestečko pre jedno dve rozšírenia, ktoré si dorobím. Ak by mal niekto záujem si ju vyrobiť, viem skresliť jednotlivé diely. na mierku 1:1
Keď máte nejaké rady ako ju vyzdobiť/oblepiť uvítam každú radu.