6 310 Příspěvky: Poděkování obdrženo:8 332 MeeplePointy: 10/2014 Registrace:
Jihozápad (Česká republika)
MeeplePointy (MP): 1,06 MP
Jubilejní edice 20 let a vydání v ČR!
Tak mě to nedalo a napsal jsem do MINDOKU ohledně českého vydání této hry!
Text e-mailu:
"Dobrý den,
obracím se na vás za členy našeho Carcassonne fóra s následující otázkou. Chtěl bych se touto cestou zeptat, kdy plánuje vaše vydavatelství vydání hry Carcassonne Jubilejní edice 20 let. Zaznamenali jsme na vašich stránkách, že tento titul připravujete na vydání. Rád bych na našich stránkách tuto informaci uveřejnil, protože spoustu našich členů plánuje pořízení této hry. Případně uvítáme i nové informace o této i dalších plánovaných vydání Carcassonne her v tomto pro nás i Carcassonne významném roce.
Předem děkuji za vaši odpověď."
Tak uvidíme co nám přijde za odpověď...
Chmura
Tak mě přišla tato odpověď:
"Dobrý den, velice nás těší Váš zájem o novinku Carcassonne Jubilejní edici 20 let. Vydání se právě připravuje a dostupnost této novinky očekáváme během léta.S pozdravem a přáním pěkného dne.
Romča z MINDOKu
MINDOK s. r. o.
Moderní společenské hry
Korunní 810/104, budova G
101 00 Praha 10"
-No přiznám se, že takhle vyčerpávají odpověď jsem opravdu nečekal! Kdo by to řekl, když na stránkách MINDOKU mají již [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] ! A každému je jasné, že jubileum je již letos!
Chmura
214 Příspěvky: Poděkování obdrženo:469 MeeplePointy: 12/2020 Registrace:
MeeplePointy (MP): 0,1 MP
(6.4.2021, 18:51)Chmura Napsal(a): Tak mě přišla tato odpověď:
"Dobrý den, velice nás těší Váš zájem o novinku Carcassonne Jubilejní edici 20 let. Vydání se právě připravuje a dostupnost této novinky očekáváme během léta.S pozdravem a přáním pěkného dne.
Romča z MINDOKu
MINDOK s. r. o.
Moderní společenské hry
101 00 Praha 10"
-No přiznám se, že takhle vyčerpávají odpověď jsem opravdu nečekal! Kdo by to řekl, když na stránkách MINDOKU mají již [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] ! A každému je jasné, že jubileum je již letos! 
Romča bude asi vrátnej?
6.4.2021, 19:05
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 6.4.2021, 20:49 uživatelem Chmura.)
No možné je všechno! Všichni jsou na Home Office a nikdo ve firmě zrovinka dnes "neordinuje".
No asi to zkusím ještě prošťouchnout, abychom dostali nějakou kloudnou informaci...
Chmura
3 092 Příspěvky: Poděkování obdrženo:3 333 MeeplePointy: 2/2014 Registrace:
South Moravian (Czechia)
MeeplePointy (MP): 0,83 MP
Tak zhruba termin mame, chteli jsme neco vic? Cenu oznami az pred vydanim. Podle me casove +/-1.5 mesice dobry.
7.4.2021, 23:14
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 7.4.2021, 23:19 uživatelem Chmura.)
Tak a máme tady konečně odpověď z MINDOKU!
"Dobrý den, právě mi kolega, který v naší společnosti zaštituje výrobu sdělil, že pokud bude vše ve výrobě správně fungovat, tak by naše výroba měla být ve stejném nebo velmi podobném termínu. Bohužel nyní přesné datum výroby ještě neznáme. Předpokládáme ho však nejpozději v červnu. Omlouvám se, ale lépe to dnes neumím . Přeji Vám pěkný den.
Romča z MINDOKu
MINDOK s. r. o.
Moderní společenské hry
101 00 Praha 10"
-Takže nyní máme konečně potvrzeno, že i u nás v ČR, když vše půjde tak jak má bude hra vydaná ve stejném termínu jako ji bude vydávat německý HIG! To je opravdu dobrá zpráva a velice za ní děkujeme!
Samozřejmě jsem se ještě ve vší slušnosti omluvil a poděkoval!
"Dobrý den,
Ještě jednou vám děkuji za váš čas a za velice dobrou zprávu! A zároveň se omlouvám za svoji neodbytnost. Děkuji vám za všechny členy našeho Carcassonne fóra a zárověň vám přeji krásný den.
Za české Carcassonne fórum..."
Myslím si, že komunikace s MINDOKEM dopadla na jedničku!
Chmura
11x11x
Bumsakalaka, Eldenroot, Fanny, Kamzik, Myrha, PesBobes, Petr Blanc, Petr Chytka, Silveralius, TGD, xwinte00
|