Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
-A už je to zde! Celkem rychle se blíží již 7. sraz našeho Carcassonne fóra. Tak neváhej a přijeď! Protikovidové opatření se pomalu rozvolňuje a řada z nás by si přála se setkat na tradičním Carcassonne srazu a zahrát si naši oblíbenou hru. Zájemci nechť se píší do registrační tabulky viz níže. Sraz je pořádaný našim fórem, ale můžete vzít s sebou i kamarády nebo rodinné příslušníky.
Zázemí je velice pěkné včetně kuchyňky a pár postelí.
Kdy: 20. – 22. 8. 2021 (možnost příjezdu: v pátek 20.8. od 10:00 hodin) Kde: Rooseveltova 799/101 a, 779 00, Olomouc Oficiální zahájení: v sobotu 21. 8. v 10:00 hodin
Samozřejmě hlavní turnaj by byl klasicky v sobotu, ale ti kteří se loučí se svobodou by mohli dojet klidně ve všední den...
Sraz mi za pár dní dovolené stojí.
JJ, snad se někdo přidá. Bylo by možné prosím @Eldenroot rozeslat hromadný e-mail ? pozvánku máme a text viz facebook.
Plus ještě přidat info ohledně srazu do oznámení na hlavní stránce fóra (myslím to co se pokaždé mění)
Díky
Paráda, že se nám seznam účastníků takhle rozrůstá.
Jinak hlavně pro nové účastníky bych poprosil v registrační tabulce uvést jména, které chcete mít na jmenovkách (v případě více lidí, prosím všechny), ať se v tak hojném počtu poznáme
(9.8.2021, 23:19)Kamzik Napsal(a): Pokud by se někdo dopravoval jinak než autem (vlak, autobus, stopem ...), zajistím odvoz na místo srazu, stačí dát info dopředu.
Super,
jinak přímo před klubovnou je parkování (zdarma) - ti co byli, znají - já jen kdyby náhodou
Upravil jsem registrační tabulku - konkrétně sloupec "F" - kolik promo rozšíření budete chtít ?
Ještě připomínám sloupec "A" - vyplňte si kdo nemá jmenovku, ať to máme komplet
Díky a těšte se, bude to nářez