447 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:852
8/2014 Registrace:
Nitriansky kraj (Slovensko)
Vyzerá to na dobrý dátum. 17.11. máme na Slovensku sviatok. čiže 18 a 19 by som si zobral voľno. A spravil výlet k susedom. Len bude zas otázne to opatrenie okolo toho. Alebo sa odhodlám a dám sa pichnúť. Inak by som asi došiel. Ak to situácia teda dovolí
447 Příspěvky:
8/2014 Registrace:
verím že sa toho kvízu už zúčastním. A tá hojnosť učástníkov je pekná zatiaľ, bude si ským zahrať ..
Jak to vypadá u vás s opatreniami?? Zatiaľ sa nič neruší alebo nesprístuňuje? Nesledujem u vás dianie. tak preto sa pýtam.
447 Příspěvky:
8/2014 Registrace:
Aj ja ďakujem v mene "Sloveneska" že som sa zúčastnil tohto zrazu. Naučil som sa tam hráť nové hry z rodiny Carcassone.. ktoré ma v celku prijemne prekvapili.... Na kvíze som sa pobavil(nečakal som)... Ďakujem aj za výhru ktorú som obdržal najkôr za 3 miesto ale nakoniec to bolo 4 miesto ale cena mi ostala, keďže na 3 mieste sa umiestnili tí čo tu hru už majú :D ... Verím že ešte bude príležitosť sa znova stretnúť niekde bližšie k Slovensku (Olomouc) kde by som tiež rád zavítal... Mrzí ma rozdiel medzi prihlásenými a zúčastnenými ludmi.. kde sa to troška znížil počet účastníkov od prihlásených... Ale nič sa nedalo robiť je situácia aká je...
Každopádne dúfam že to už bude len a len lepšie.
Ďakujem aj organizátorovi (Chmura ) za pekné zorganizovanie.