CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Carcassonne Mapa Taiwan

téma založeno uživatelem Bumsakalaka - 3.9.2021, 13:35 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
adahy 2 Bumsakalaka 25 Chmura 12 Fanny 2 Kamzik 4 PesBobes 3 Petr Blanc 1 Petr Chytka 1 PetrM 5 peťul 2 šmoula 4
No já bych se rozhodně přidal! Palec nahoru

-Myslím si, že zájem rozhodně bude!
Chmura Zelený meeple
(7.9.2021, 15:23)Bumsakalaka Napsal(a): Dnes na vyjadroli HiG, ze neplanuju vydat mapu Taiwan pre Europu, takze budeme musiet to objednat priamo z demokratickej ciny = Taiwan.

Tak to jsem tušil... Hodně naštvaný
Chmura Zelený meeple
Přemýšlel jsem o tom zda neobjednat Jubilejní edici i s mapou Taiwanu. Kdo ví jestli bude mapa samostatně v prodeji... Myslí si svoje
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Skubin
Do seznamu přidej ještě prosím Petr Chytka! Vím určitě že ji bude chtít také. Mrknutí
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Petr Chytka
To není problém, když vykoresponduješ ten zbytek! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
(13.9.2021, 13:58)Fanny Napsal(a): Ahoj, no já doma ještě žádnou mapu nemám... fakt je to tak dobrý? jestli Ano, tak bych si s dovolením také vzal Usměvavý

Ano je! Ale můžeš to vyzkoušet na srazu!
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Fanny
Myslím, že většina lidí bude na srazu. Takže si to může rozebrat tam!
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Bumsakalaka, Fanny
Kdo by si chtěl mapu prohlédnout tak doporučuji třeba tohle video:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Mrknutí
Chmura Zelený meeple
(28.9.2021, 13:13)Kamzik Napsal(a): Ty kartičky má zatavené v nějaké fólii ... ? Skoro to není poznat, ale hrany v krabici se lesknou a v některých záběrech tam je nějaká tenoučká fólie či co vidět.

Ano má kartičky ve fóliových obalech.
Chmura Zelený meeple
(30.9.2021, 11:47)Bumsakalaka Napsal(a): Aspon budem mat vyssiu motivaciu prist. Kazdopadne my sme na zraz uz prihlaseni, takze ak sa nic nestane tak ideme! (Je tam napisy pocet 2,4 nakolko prideme 4-ja, ale mozno na zraze budeme len dvaja, a zvysok pojde na potulky Prahou. Ale ja to vidim, ze 17.11 uz sme v Prahe, kedze u nas je volno.

No tak to se můžeš rovnou zastavit i na turnaji ve Spirále! Mrknutí
Chmura Zelený meeple

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)