Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Při hraní s rozšířením „Ovce a kopce“ by se tyto ovce mohli počítat také pastýřům a vlk na louce by mohl znemožnit umístění pastýře na tuto louku.
A ještě mě napadlo, co když je na jedné louce více sedláků mohli by se tyto ovce počítat všem sedlákům. Příklad: Na jedné louce s pěti ovcemi jsou dva červení sedláci a jeden modrý. Na konci hry všichni tito sedláci dostanou body za ovce, ale pouze červený dostane body i za města. Červený získá za ovce 10 bodů a modrý 5 bodů.
Jiná kolize s pravidly základní hry už mě nenapadá ;) .
Velmi zajímavé rozšíření! Konečně něco čím se dá škodit i sedlákům ve větší míře :)
K pravidlům:
- myslím že jsou téměř perfektní, jen použití ve hře ukáže co zlepšit a co upravit.
Ke kartičkám:
- na kartičce s ohněm by asi neměl být vlk, je tam zbytečnej
- taky se mi zdá, že oheň není to pravé co bych na kartičku dal abych ochránil ovečky. Chtělo by to vymyslet něco jiného.
A teď jen nápad mimo mísu - co vymyslet rozšíření na bázi Katarů, ale pro louky? ;) Pár kartiček krajiny (dejme tomu 9), které by znehodnocovaly louky?
Koukni do rozšíření Hráči hráčům tam je karta která by se ti mohla líbit.
Kartička s ohněm je podle Carcassonne Lovci a sběrači - tam je tygr šavlozubý... No jestli někdo vymyslí něco jinačího co dobře graficky zapadne do hry nebráním se tomu! Vlka klidně s kartičky s ohněm můžu smazat aby nikoho nemát!