CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Vlci (Wolfs)

téma založeno uživatelem Chmura - 5.1.2015, 1:04 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 5 Eldenroot 3 LukyBil 1 peťul 1 Samhoov 1
Vlci -Dokončení kartiček a pravidel k neoficiálnímu rozšíření Vlci

Celkem vytvořeno 12 karet krajiny (8x karta s ovcemi, 1x karta s vlkem a ovcemi, 1x karta Ovčácký pes a 2x karta s vlkem

Pokud někoho něco napadne k tomuto rozšíření PIŠTE SEM! :)

Hotové rozšíření s pravidly najdete v sekci KE STAŽENÍ › Rozšíření › Rozšíření pocházející od uživatelů fóra

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, peťul
Napadají mě ještě tyto pravidla:

Při hraní s rozšířením „Ovce a kopce“ by se tyto ovce mohli počítat také pastýřům a vlk na louce by mohl znemožnit umístění pastýře na tuto louku.
A ještě mě napadlo, co když je na jedné louce více sedláků mohli by se tyto ovce počítat všem sedlákům. 
Příklad: Na jedné louce s pěti ovcemi jsou dva červení sedláci a jeden modrý. Na konci hry všichni tito sedláci dostanou body za ovce, ale pouze červený dostane body i za města. Červený získá za ovce 10 bodů a modrý 5 bodů.
Jiná kolize s pravidly základní hry už mě nenapadá  ;) .
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Velmi zajímavé rozšíření! Konečně něco čím se dá škodit i sedlákům ve větší míře :) 

K pravidlům:
- myslím že jsou téměř perfektní, jen použití ve hře ukáže co zlepšit a co upravit.

Ke kartičkám:
- na kartičce s ohněm by asi neměl být vlk, je tam zbytečnej
- taky se mi zdá, že oheň není to pravé co bych na kartičku dal abych ochránil ovečky. Chtělo by to vymyslet něco jiného. 

A teď jen nápad mimo mísu - co vymyslet rozšíření na bázi Katarů, ale pro louky? ;) Pár kartiček krajiny (dejme tomu 9), které by znehodnocovaly louky?
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Koukni do rozšíření Hráči hráčům tam je karta která by se ti mohla líbit.

Kartička s ohněm je podle Carcassonne Lovci a sběrači - tam je tygr šavlozubý... No jestli někdo vymyslí něco jinačího co dobře graficky zapadne do hry nebráním se tomu! Vlka klidně s kartičky s ohněm můžu smazat aby nikoho nemát!

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
No, napada me pouze elektrickej ohradnik :)

Co treba nejakou strazni vez nebo sedlaka se psem?

Tapatalked
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Ovčácký pes to by šlo! Líbí se?

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, peťul
Odpovědět
To vypadá líp :)
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
No jestli se to líbí dám místo ohně ovčáckého psa a začnu dávat dohromady finální verzi pravidel :)
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
ohen podle me neni spatny napad jen by to chtelo misto ohne dat spis ohniste a ne pozar jak to tam mas. treba neco v tomhle smyslu 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Samhoov, hrdý člen Carcassonne FORUM od 05.8.2014.
[-] 2x   Chmura, Eldenroot
Odpovědět
Mě se moc líbí ten psík, ale je moc velkej...
[-] 1x   Chmura
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 3 host(ů)