CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ Majstrovstvá Slovenska 2021 v Carcassonne 2.10.2021
téma založeno uživatelem Bumsakalaka - 10.9.2021, 22:34

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 15 Chmura 12 Kamzik 1 Mati 5 šmoula 2
2.10.2021 v iHrysku v Bratislave na Trenčianskej 47.

Registrácia je nutná dopredu mailom!
Pošlite registráciu na kontaktný mail

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

s predmetom "Registracia 2021" a uvedením mena, kontaktného telefónu a e-mailu.
Každý prihlásený prosím berte na vedomie, že je povinné odohrať všetky kolá turnaja (kvôli systému, aby sa nám "nerozpadol" a bol spravodlivý).

Úplné informácie na: 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Pôvodná srpáva:
Nakoľko termín majstrovstiev ČR je známy, termín slovenských majstrovstiev je veľkou otázkou.
Oslovil som preto priamo organizátora týchto majstrovstiev a to priamo iHRYsko, ktoré odpovedalo dosť záhadne.
Citace:Ahoj, vyzeralo to s touto možnosťou neveselo, ale ešte to nie je úplne pasé. Rozhodnúť by sa malo najbližší týždeň.
Takže uvidíme o týždeň!
[-] 1x   Mato
Máme to potvrdené, majstrovstvá SR budú! 
Zial termin 2.10. povodne planovany na tuto akciu uz bol obsadeny.
Takze sa hlada novy termin.
Dufam len, ze to nebude cez zraz.
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Oki slováci, kto ide na majstrovstvá? 2.10.2021 v BA v iHrysku.
Odpovědět
(23.9.2021, 22:34)Mati Napsal(a):
(23.9.2021, 17:47)Bumsakalaka Napsal(a): Oki slováci, kto ide na majstrovstvá? 2.10.2021 v BA v iHrysku.

A nepisal si vyssie že 2.10. Je obsadený?? Tak teda bude to toho 2.10.??
Ak hej tak ten den zatiaľ nemam nič... a vedel by som dôjsť... Ak pôjdem dúfam že sa pridáš??
No asi posunuli tu druhú akciu :)

Odoslané z SM-A202F pomocou Tapatalku
Odpovědět
Ano, uz sme prihlaseni:
@Bumsakalaka 
@Mati 
@ViviBunny 

Je aj niekto dalsi?
[-] 2x   Chmura, peťul
Odpovědět
@Everyone / Slovensko - Prida sa este niekto na majstrovstva SR?
Odpovědět
@Bumsakalaka som in!
Odpovědět
Tak rychly report Mati mal smlu, a skoncil tesne pred branami seminifinale na 5-tom mieste. Ja niekde plus-minus v strede. Vivi zial zostala doma, nakolko ju skolil detsky soplik (holt babysitting malych deti ma svoje nevyhody).
Viac zajtra, nech sa Mati pochvali! :D
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Ešte pridávam aj ja fotky
Zjednocujuci prvok sú Majstrovstvá a @Mati                

Odoslané z SM-A202F pomocou Tapatalku
[-] 2x   Chmura, Fanny
Odpovědět
Nie hrala sa zakladna hra na C2 kartickach bez opata.
Dokonca sa museli otvarat dalsich 5 baleni, hoci v herni ihryska mali otvorene asi 2 C1 balenia, ale organizator (majitej ihryska p. Cernak) hovoril, ze zial nemoze sa pouzit C1, ze na to boli vyslovene upozorneny, ze majstrovstva sa musia hrat na C2 zakladnej hre (teda nova edicia).

(4.10.2021, 8:37)Mati Napsal(a): @Bumsakalaka škoda že nas nedali na jeden stôl zahrať si proti sebe. Aj ked mi sme si už asi dosť hier odohrali síce online ale dosť.

No mali sme smolu. Ten svajciarsky systme, v ktorom boli organizovane majstrovstva hovori o tom, ze po prvok mole postavi proti sebe tych ktori ho vyhrali, a zaroven proti sebe tych, ktori ho prehrali. No a potom to ide takto dookola podla poctu kol s tym, ze system zaroven zabezpecuje, aby nehrali ti isti proti sebe dva krat.
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.