CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x


[OSTATNÍ] Carcassonne - Oslava 20. výročí
Informace
#1
nahled-obrazek
Popis
Carcassonne - Oslava 20. výročí
"Hra Carcassonne letos slaví 20 let od svého prvního vydání a také od zisku nejprestižnějšího herního ocenění Spiel des Jahres. Za 20 let se z této hry stala moderní klasika. K tomuto jubileu vyšla speciální edice hry a také proběhne oslava v rámci festivalu Deskohraní. Tak přijďte s námi toto krásné výročí oslavit! Oslava vypukne v podvečír bezprostředně po skončení MČR v Carcassonne a můžete se těšit vyhlášení novopečeného Mistra ČR v Carcassonne."

-Přesně tak, jak oznamovala pozvánka na tuto akci v sobotu 17 hodin po MČR v Carcassonne bylo již vše v aule Tyršova domu připraveno!

-Po zahájení následovalo vysvětlení o jaké výročí se jedná a následovalo poděkování Mondoku za perfektní podporu hry. Také byly vyzdviženy všechny úspěchy, kterých dosáhli naši reprezentanti v této hře! Dozvěděli jsme se, že jméno českých hráčů Carcassonne je ve světě velmi dobře zapsáno a při mistrovství světa se s nimi počítá (Česká republika má i mistra světa, kterým je Martin MOJŽÍŠ).

-Po tomto úvodu bylo vyhlášeno prvních pět hráčů MČR v Carcassonne, kterými se stali:

1. Radovan Gábriš SVK
2. Martin Mojžíš CZE
3. Pavel Raus CZE
4. Martin Čeliňák CZE
5. Petra Vidnerová CZE

Samozřejmě všem výhercům blahopřejeme, protože jejich výkon byl opravdu obdivuhodný.

-Následovalo slavnostní nakrojení Meeplového dortu novopečeným mistrem ČR v Carcassonne a oslava byla v plném proudu. Samozřejmě u nedalekého stánku Mindoku si mohli výherci hned vybrat hru, za poukaz, který obdrželi jako cenu od Mindoku. Součástí oslav 20. výročí hry Carcassonne byla také hra o ceny "Najděte ztracené figurky". Myslím, že se tato oslava celkem povedla a jsem rád, že jsem zde byl!

Snad jen na závěr přeji naší hře minimálně dalších 40 let rozkvětu!
 
Úpravy
Vloženo: 19.9.2021, 21:51, uživatelem Chmura
Tento příspěvek byl naposledy změněn: 5.10.2021, 20:15 uživatelem Chmura Důvod úpravy: Doplnění textu.
Upravit
Hodnocení
Průměrné hodnocení :
 
  • 3 Hlas(ů) - 4.33 Průměr
Celkem hodnoceno : 3×
Celkem zobrazeno : 29×
Odkaz na diskuzi k této akci
Zobrazit diskuzi k této akci
Plakát akce (pozvánka)
Carcassonne - Oslava 20. výročí-plakatakce
Mapa konání akce
Carcassonne - Oslava 20. výročí_mapakonani
Obrázky a fotky
Carcassonne - Oslava 20. výročí Screenshot Carcassonne - Oslava 20. výročí Screenshot Carcassonne - Oslava 20. výročí Screenshot Carcassonne - Oslava 20. výročí Screenshot Carcassonne - Oslava 20. výročí Screenshot Carcassonne - Oslava 20. výročí Screenshot Carcassonne - Oslava 20. výročí Screenshot Carcassonne - Oslava 20. výročí Screenshot Carcassonne - Oslava 20. výročí Screenshot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)