CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Vzacné a nepříliš časté situace

téma založeno uživatelem endomame - 10.1.2015, 13:26 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Eldenroot 3 endomame 3 Luky170 2
Tak se s tímto tematem budu zaobírat jako prvni....dneska se mi stala tato situace, přetahoval jsem se o jedno město a nakonec prohrál....přišla mu ta jediná karta co tam nakonec mohla přijít 

Přiložené soubory Miniatury

endomame, hrdý člen Carcassonne FORUM od 27.5.2014.
[-] 1x   peťul
..zajímavé, co to máš za elektronickou verzi Carcassonne, pc nebo webová hra? ;) 
Luky170, hrdý člen Carcassonne FORUM od 08.8.2014.
Odpovědět
Toto je hra na Android/iOS/Windows phone

Vypadá to pěkně, ale pokud ti nevadí horší design, tak JCloisterZone na PC umí to stejné a dokonce více :)

@endomame - no, to je pech, ale co naděláš. Je to o náhodě. 
Odpovědět
...aha, JCloisterZone znám, hrávám to vice méně furt a desigen mi přijde pěkný (někdy sice nesedí kartičky, ale nevadí). :) ;) 
Luky170, hrdý člen Carcassonne FORUM od 08.8.2014.
Odpovědět
Nesedici karticky je detail.....mno je jo APK hra na Android jak rika Eldenroot, ale kdyby mel nekdo zajem poradim jak ziskat komplet hru za 0,- a to i s dvema velkejma rozsirenima, rekou, kruhama v obili a festivalem....
Odpovědět
@endomame - tzn. všechny rozšíření, které jsou nyní dostupná za poplatek? :)
Odpovědět
(11.1.2015, 13:20)Eldenroot Napsal(a): @endomame - tzn. všechny rozšíření, které jsou nyní dostupná za poplatek? :)

Ano, kompletni plne odemcenou hru....multiplayer pres net jde jen pri registraci emailem  :D
Odpovědět
Tak to nic, to je na tom.to nejlepsi.

Tapatalked
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)