Takže můžu zakončit třeba jen cestu a až potom ke zbylým stranám přiložit cokoliv (jasně že v dalším kole)? Nebo musí být přiložena např. minimálně ke dvoum už vyloženým kartám?
Jinak ale super nápad!!!
Jinak ale super nápad!!!
![[Obrázek: blue-meeple.png]](https://www.carcassonneforum.cz/images/meeple_smilies/blue-meeple.png)
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
![]() Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takže můžu zakončit třeba jen cestu a až potom ke zbylým stranám přiložit cokoliv (jasně že v dalším kole)? Nebo musí být přiložena např. minimálně ke dvoum už vyloženým kartám?
Jinak ale super nápad!!! ![]()
19.8.2022, 21:14
(19.8.2022, 20:46)šmoula Napsal(a):(19.8.2022, 20:35)Bumsakalaka Napsal(a): No predpokladám že body za štartovaciu kartu asi nedostaneš lebo tam nepolozis panáka :)Jooo, to mi nedošlo Na druhou stranu je to taková skoro bonusová karta, takže něco za něco. Já to vidím pozitivně, musíme to vyzkoušet ve hře. (31.8.2022, 13:16)šmoula Napsal(a): Pozn.: Těmito karty lze dobře blokovat hráče, kteří se chtějí nacpat do cizího města... ... no ale tímto si podkopáváš svou strategii, protože ty jsi mistr ve vetření se někomu do města ... ![]() ![]() Jinak ale za mě super! ![]() ![]() |
|
Pravděpodobně související témata… | |||||
Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
Sestavení návodu - PŮLKY Opatství | Chmura | 6 | 91 |
11.5.2023, 15:00 Poslední příspěvek: Bumsakalaka |