CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x


[MINIROZŠÍŘENÍ] Carcassonne 3: Sázky
Informace
#1
nahled-obrazek
Herní materiál: [ zobrazit seznam]
vodoznak
Vyšlo také jako součást:
---
Popis
Carcassonne 3: Sázky
S tímto minirozšířením si můžete vsadit na to, z kolika kartiček se bude skládat cesta nebo město po svém dokončení. Ovlivněte tyto oblasti ve svůj prospěch a získejte tak navíc další body...

Minirozšíření k základní hře Carcassonne 3 přidává kartičky se sázkovými kancelářemi a sázkovými žetony. Přiloží-li hráč do krajiny kartičku se sázkovou kanceláří, může (ale nemusí) každý z hráčů na toto místo umístit sázkový žeton. Žetony se umisťují lícovou stranou dolů (aby nikdo neznal sázku ostatních hráčů). Jakmile je uzavřena cesta, nebo město, jejichž části leží na jedné nebo více kartičkách se sázkovou kanceláří (na které je umístěna sázka - sázkové žetony) dochází k vyhodnocení. Hráč, který způsobil toto vyhodnocení rozhoduje, která oblast se bude vyhodnocovat sázkou. Po vyhodnocení sázky a započítání bodů se vrací sázkové žetony zpět do zásoby hráčů.

Minirozšíření Sázky je určeno pouze pro základní hru. V platnosti zůstávají všechna pravidla základní hry a další kombinace s kterýmkoli jiným rozšířeními vydavatel nedoporučuje. Pravidla pro tyto kombinace nejsou oficiálně vydána.

Toto minirozšíření bylo vydáno na veletrhu deskových her "SPIEL" v Německém městě Essen (6. - 9. 10. 2022).

Hned v následujícím roce (2023) bylo toto minirozšíření vydáno hned 2x! A to taiwanské vydavatelství Swan Panasia (zde známe pouze rok 2023) a španělský Devir (zde je znám i přesný datum 26.4. 2023).

Minirozšíření Sázky bylo uvedeno na trh 14. října 2022 na Cundco.de, kde je lze také zakoupit.
Úpravy
Vloženo: 14.10.2022, 20:42, uživatelem Chmura
Tento příspěvek byl naposledy změněn: 7.11.2023, 19:23 uživatelem Chmura Důvod úpravy: vložen seznam ID kartiček
Upravit
Hodnocení
Průměrné hodnocení :
 
  • 2 Hlas(ů) - 4.5 Průměr
Celkem hodnoceno : 2×
Celkem zobrazeno : 102×
Další obrázky
Carcassonne 3: Sázky Screenshot Carcassonne 3: Sázky Screenshot Carcassonne 3: Sázky Screenshot Carcassonne 3: Sázky Screenshot Carcassonne 3: Sázky Screenshot Carcassonne 3: Sázky Screenshot     Carcassonne 3: Sázky Screenshot
Krabička (tuckbox) pro Carcassonne 3: Sázky
Zobrazit krabičky pro Carcassonne 3: Sázky
Carcassonne 3: Sázky krabička

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)