3.1.2023, 15:06
Zatím jsem se k tomu nedostal, ale mám to v plánu 
Dobře, že to urguješ

Dobře, že to urguješ
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
Tak jsem se konečně dokopal udělat kopyto, následně silikonovou formu a z toho odlil pryskyřicové duchy
Nicméně, aby to nebylo jen tak čiré, tak jsem použil práškové potravinářské barvivo, které jsem tam chtěl rozmíchat, ale nepovedlo se, tak jsem musel použít gelové potr. barvivo, které už mělo trochu větší úspěch. Foto viz příloha. Za mě teda asi vpohodě, ještě to budu zkoušet brousit, až to pořádně zatvrdne.
12x
adahy, Bumsakalaka, Chmura, Fanny, Jan Groot, Kamzik, Karel, Mati, Petr Chytka, peťul, Sandrus90, Silveralius
16.3.2023, 10:51
(16.3.2023, 5:51)Sandrus90 Napsal(a):(15.3.2023, 18:07)šmoula Napsal(a): Tak jsem se konečně dokopal udělat kopyto, následně silikonovou formu a z toho odlil pryskyřicové duchy Toto je prototyp, resp. První pokus. A svým způsobem zmetek kvůli těm modrým tečkám z práškového barviva Budu určitě dodělávat další... Jednu ze sad ti určitě můžu prodat :-)
24.3.2023, 20:02
Tak nevím jestli budu další dodělávat. Udělal jsem 3 sady a HiG přišel s tímto:
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] |
|
|