CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ Carcassonne v Carcassonne 2024

téma založeno uživatelem Chmura - 11.5.2024, 14:27 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 2 Linksux 1 šmoula 1
Carcassonne v Carcassonne 2024

Pozvánka z facebooku HIG:

Uložte si datum – Carcassonne v Carcassonne 7. a 8. září 2024!

Za čtyři měsíce je to znovu: náš festival her v Carcassonne se bude konat v Carcassonne již potřetí! Pojeďte s námi do Francie a zažijte skvělý víkend ve středověkém městě Carcassonne. Zahrajte si konečně Carcassonne v Carcassonne – a čeká na vás mnoho dalších vzrušujících bodů programu. Co přesně, vám zatím neprozradíme. Ale zase jsme pro vás připravili něco skvělého!

ODKAZ:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Petr Chytka
Tento víkend probíhá již další oficiální akce "Carcassonne v Carcassonne"

-HIG společně s @tourismecarcassonne připravil skvělý program a mnoho aktivit. Pro vaši orientaci pro vás přikládáme mapu města se všemi důležitými body (mapku naleznete v příloze).

Také je zde poprvé uvedeno do prodeje rozšíření Divy lidstva 2! (V loňském roce zde bylo uvedeno rozšíření Divy lidstva 2.)

Nejdůležitšjší informace, ale je...
..., že šmoula a Danka se přímo této akce účastní a tak je na dálku tímto zdravím a už teď se těším na podrobný popis akce v naší Meetingpedii!

Dále zde probíhá soutěž "Carcassonne mince"
-Sbírejte mince Carcassonne a vyhrajte! Během festivalu her v Carcassonne se mohou návštěvníci zúčastnit různých aktivit a poté si vyzvednout speciální minci Carcassonne.  Existují celkem tři různé mince: zlato, stříbro a bronz.
-Vyfoťte nasbírané mince a vyhrajte poukaz do online obchodu cundco.de! Se sadou tří různých mincí máte šanci na poukázku 150 €, s minimálně dvěma různými mincemi máte šanci na poukázku 90 € a alespoň s jednou mincí máte šanci na poukázku 50 €.

ODKAZ:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Tak jo, víkend v Carcassonne skončil a já z něj konečně vzpamatoval, tak podávám report. Hrad (město) jako takový popisovat nebudu...
Jak už bylo zmíněno v Carcassonne se hrálo Carcassonne na několika stanovištích, kde se za odměnu za hraní nebo absolvování workshopu dostávaly plastové mince.
Aktivity na stanovištích: Hry s rozšířeními, hra s mega Carcassonne dílky, bowling, výroba náhrdelníků/klíčenek/náušnic z meeple figurek, vyplňování rámu (rám na 44x33 kartiček) lepením kartiček krajiny, výroba kožených náramků , lisování semínek bylin a Mistrovství Francie v Carcassonne.
Tipuji, že 90% turistů tam přišlo mimo hru Carcassonne jako standardní turisté, ale myslím, že to bylo i cílem ostatní seznámit s touto nepochybně nejlepší deskovou hrou Usměvavý
Před odjezdem z domu jsem se ještě spojil s jedním francouzským uživatelem z Carcassonne Central , který mě nasměroval na jejich "idos" stránky a pomohl s dopravou. Něco málo jsem mu vezl, tak jsem se tam s ním i potkal. Kromě jeho tam bylo asi dalších 15 lidí z Carcassonne Central (Němci, Italové, Angličani, Španělé, Francouzi a kdo ví kdo ještě) - měli tam něco jako sraz. Moc příjemní lidé - hold když máte stejného koníčka, tak jste na jedné lodi Mrknutí . Večer jsme s nimi byli na večeři a ukázal jsem jim něco málo z mé tvorby (předělávky ostatních her, mapy, atd...) - čímž jsem se snažil pozdvihnout naše fórum, ať ví, že se taky nemáme za co stydět Usměvavý
Takže dobry - obdarovali mě řadou jejich promo rozšíření, takže za mě spokojenost největší.

Pro ty co ještě nebyli v Carcassonne a chtěli by tam jet, tak určitě během této akce. Když už se člověk tahá (z Olomouce) 1800Km, tak je potřeba z toho vymáčknout co nejvíc. My s @danka jsme museli jen opravdu "na otočku" - na místě jsme byli od pátku 21h do neděle 14hod, ale i tak to stálo za to a nelituji toho.

Odpovědět
(7.9.2024, 13:23)Chmura Napsal(a):
Tento víkend probíhá již další oficiální akce "Carcassonne v Carcassonne"

-HIG společně s @tourismecarcassonne připravil skvělý program a mnoho aktivit. Pro vaši orientaci pro vás přikládáme mapu města se všemi důležitými body (mapku naleznete v příloze).

Také je zde poprvé uvedeno do prodeje rozšíření Divy lidstva 2! (V loňském roce zde bylo uvedeno rozšíření Divy lidstva 2.)

Nejdůležitšjší informace, ale je...
..., že šmoula a Danka se přímo této akce účastní a tak je na dálku tímto zdravím a už teď se těším na podrobný popis akce v naší Meetingpedii!

Dále zde probíhá soutěž "Carcassonne mince"
-Sbírejte mince Carcassonne a vyhrajte! Během festivalu her v Carcassonne se mohou návštěvníci zúčastnit různých aktivit a poté si vyzvednout speciální minci Carcassonne.  Existují celkem tři různé mince: zlato, stříbro a bronz.
-Vyfoťte nasbírané mince a vyhrajte poukaz do online obchodu cundco.de! Se sadou tří různých mincí máte šanci na poukázku 150 €, s minimálně dvěma různými mincemi máte šanci na poukázku 90 € a alespoň s jednou mincí máte šanci na poukázku 50 €.

ODKAZ:

Ahoj Smoula, bylo mi potěšením tě poznat, ještě jednou děkuji za tuto výměnu a doufám, že se uvidíme zase příští rok ;)

sorry i try to use google traduction :)
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  KALENDÁŘ AKCÍ 19. Mistrovství ČR v Carcassonne (19.10.2024) Chmura 16 166 24.10.2024, 17:51
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  KALENDÁŘ AKCÍ 16. Carcassonne fórum sraz - 10.-18.8.2024 (týdenní) šmoula 32 995 20.8.2024, 19:31
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  KALENDÁŘ AKCÍ Festhry Trnava 26. - 28. 1. 2024 hepyno 0 23 9.1.2024, 9:46
Poslední příspěvek: hepyno

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)