CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Mega Zimní Carcassonne

téma založeno uživatelem Meles - 24.7.2024, 19:55 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Meles 1
Mám francouzskou edici WE3 a nakonec jsem ji dostal zdarma, protože byla zbita v dopravě. Také mám výčitky svědomí, že jsem si nekoupil pár kopií C1 verze perníku, jen abych měl nějaké náhradní dlaždice, abych si mohl vyrobit vlastní zimní kruhy v obilí. Abych odčinil tento hřích, uvažuji o koupi 2. kopie francouzské verze, dokud budu moci. To by samozřejmě umožnilo mega zimní Carcassonne.

Omlouvám se, že posílám odkaz na anglickou stránku, ale mluvím anglicky a není možné, abych to všechno přeložil. To mě zabije. Takže prosím klikněte na google překladač a podívejte se na to. 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Jsem si vědom některých vynikajících prací zde přemosťujících, takže můžete používat běžné dlaždice se zimní edicí, což samozřejmě opravdu otevírá věci i pro mega hru.

Problémem zimní edice byla skutečnost, že německá verze WE2 se nevyprodala, takže neexistuje žádná německá verze WE3. Proto je nepravděpodobné, že by vyráběli aktualizované verze rozšíření zimní edice. To vše se nakonec může stát a samozřejmě bych rád dostal nějaké zasvěcené informace.

Silně uvažuji o pořízení další francouzské zimní edice. Pravděpodobně dokážu přijít na to, co dělat, pokud jde o rozšíření později. Pokud se pro rozšíření rozhodnu kanibalizovat, bohužel si myslím, že zbavit se sady říčních dlaždic je pravděpodobně správná volba, i když je to škoda, protože si myslím, že by si je za 1. edici koupila spousta lidí.

Líbí se mi myšlenka celé bílé. Ale opravdu to stojí za to? A možná budu potřebovat dvojnásobek některých rozšíření, což znamená 3. sadu kanibalizace pro zadní strany dlaždic. Výše uvedený odkaz přináší některé další herní možnosti, aby byl nominálně zábavný, ale nikdy nebude konkurovat běžnému mega carcassonne. Možná bych to měl vzdát a užít si svou zmačkanou kopii bez velké naděje na získání dřívějších rozšíření.
[-] 2x   Bumsakalaka, peťul

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 3 host(ů)