CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Prosba

téma založeno uživatelem Sandrus90 - 7.10.2025, 10:40 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 1 Sandrus90 2 šmoula 1
Ahoj všem chtěla jsem se zeptat budou i krabičky na nové série 1-10?

Má někdo v big box uložný papírový insert z cundco.de? Neposlal by mi prosím fotku? Možná to ušetří krabičky?

Děkuji moc případně nějaký typ, nápad. Díky moc
Sandruš  [Obrázek: pink-meeple.png]
Ahoj,
jestli myslíš Carcassonne 3: 3D Startovní krajina ? tak k tomu jsem si dodělával podobné krabičky pro ostatní rozšíření C3, včetně krabiček pro figurky. Přikládám obrázky v příloze. Ovšem další krabičky budu řešit až budu mít rozšíření, což bude snad po novém roce Mrknutí Řada krabiček ještě chybí, protože to chci např. 4 roční období seskupit a čekám na zimu :-\
Pokud by měl někdo o tyto krabičky zájem, tak je sem můžu hodit k výrobě vč. technologického postupu Velký úsměv
Pokud máš na mysli klasické krabičky co dělá @Chmura , tak to spíš otázka na něj, jak bude řešit insert do C3.

Přiložené soubory Miniatury

[-] 3x   Chmura, LukasK, Sandrus90
Odpovědět
(8.10.2025, 8:06)šmoula Napsal(a): Ahoj,
jestli myslíš Carcassonne 3: 3D Startovní krajina ? tak k tomu jsem si dodělával podobné krabičky pro ostatní rozšíření C3, včetně krabiček pro figurky. Přikládám obrázky v příloze. Ovšem další krabičky budu řešit až budu mít rozšíření, což bude snad po novém roce Mrknutí Řada krabiček ještě chybí, protože to chci např. 4 roční období seskupit a čekám na zimu :-\
Pokud by měl někdo o tyto krabičky zájem, tak je sem můžu hodit k výrobě vč. technologického postupu Velký úsměv
Pokud máš na mysli klasické krabičky co dělá @Chmura , tak to spíš otázka na něj, jak bude řešit insert do C3.

Ahoj, přesně to jsem myslela... Chtěla bych teď uložit ty nové rozšíření... Bohužel insert z tiskárny na C3 je úzký...jinak bych to jen vyměnila a nějak popsala provizorně...
Sandruš  [Obrázek: pink-meeple.png]
Odpovědět
S krabičkami na C3 samozřejmě výhledově počítám, ale nejdříve musím fyzicky mít tato rozšíření doma. Je nutné všechny kartičky správně změřit! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Kamzik, Sandrus90
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)