28.1.2026, 8:44
Přiznám se, že jsem nad tou předělávkou taky přemýšlel, protože Labyrinth doma máme....ale nakonec z toho sešlo...přišlo mi to jako blbost
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
Carcassonne Labyrinth - nová verzia hry Labyrinth- Oficiálna hra cca jeseň 2026 téma založeno uživatelem Bumsakalaka - 24.1.2026, 11:07 | ... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
28.1.2026, 8:44
Přiznám se, že jsem nad tou předělávkou taky přemýšlel, protože Labyrinth doma máme....ale nakonec z toho sešlo...přišlo mi to jako blbost
29.1.2026, 8:47
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2.2.2026, 22:09 uživatelem Bumsakalaka.)
Tady ještě pár doplňujících informací z toho co jsem našel:
Takto funguje labyrint v Carcassonne Výše uvedené video z oficiálního YouTube kanálu Ravensburger poskytuje první hrubý přehled pravidel. Podobně jako v Crazy Labyrinth musíte i v této verzi zasouvat dílky do mřížky a vytvářet tak cesty, po kterých se vaše postava může pohybovat k určitým objektům. Jakmile se k předmětům dostanete, můžete si vzít odpovídající dlaždici a také dlaždici, která byla vytlačena z mřížky. Tyto dlaždice pak můžete použít k poskládání malé krajiny ve vaší vlastní herní oblasti, kde se městská políčka musí propojovat s městskými políčky a cesty s cestami – stejně jako v Carcassonne. Na konci hry se všechny nasbírané herní materiály naskládají na sebe a vyhrává ten, kdo má nejvyšší hromádku. Redaktoři ve videu naznačují, že zkušení hráči si mohou přidat další pravidla pomocí speciálních dlaždic, což by mělo výrazně zvýšit dlouhodobou atraktivitu hry. Vydání Carcassonne Labyrinth je naplánováno na září 2026 ; cena zatím nebyla oznámena. (zdroj: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] )Pozn.: text je strojově přeložený z němčiny.
3.2.2026, 9:08
(2.2.2026, 22:13)Bumsakalaka Napsal(a): Karticky vyzeraju trocha inak, su mohutnejsie (aspon tie na videu), co vsak ma svoju logiku, kedze dochadza k posuvaniu karticiek niekolko krat pocas jednej partie, takze dochadza k vacsiemu opotrebovaniu ako pri klasickom Carcassonne alebo Spinoff-och. No v klasickém Labyrinthu se kartičky neošoupávají vůbec. Takže toho se nemusíme bát
21.4.2026, 8:03
Tady máme další vide:
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] Doporučuji použít český automatický překlad titulků
|
|
|
| Pravděpodobně související témata… | |||||
| Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
| Duchové Carcassonne / Duchovia Carcassonne (nová Carcassonne hra) | Chmura | 73 | 1 524 |
9.7.2024, 14:29 Poslední příspěvek: Bumsakalaka |
|