CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Datum vydání nového Big Boxu?

téma založeno uživatelem zakolen - 16.4.2026, 15:37 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
arquero 3 Bumsakalaka 1 Chmura 1 Derrick 1 šmoula 3 zakolen 1
Zdravím, je Big Box 8 od Mindoku již v pořádku?
Je nějaký rozdíl, když si ho koupím na cundco.de (jiné odstíny barev, rastr tisku), abych věděl, zda mi kartičky budou ladit, když si koupím  později rozšíření z Německa?
Odpovědět
(3.5.2026, 22:27)Chmura Napsal(a):
(3.5.2026, 19:44)arquero Napsal(a): Zdravím, je Big Box 8 od Mindoku již v pořádku?
Je nějaký rozdíl, když si ho koupím na cundco.de (jiné odstíny barev, rastr tisku), abych věděl, zda mi kartičky budou ladit, když si koupím  později rozšíření z Německa?

Ahoj,
jako tradičně Mindok nezklamal a v novém Big Boxu 8 (2025) pokazil alespoň jednu kartičku a to v prvním rozšíření! Nicméně ta je již v samostatném vydání tohoto rozšíření v pořádku a tak lze zcela zdarma si ji nechat od Mindoku zaslat!

Co se týká barev tak to je a vždycky bude problém číslo jedna, protože netisknou-li se všechna rozšíření najednou, tak to není technicky možné zaručit i stejné nastavení barev (na to se vydavatel vždy vymlouval)...

Děkuji
Odpovědět
(4.5.2026, 15:03)šmoula Napsal(a): Odstín kartiček už neřeším, ale pouze doufám, že bude OK Velký úsměv
Ono se mi už stalo v rámci BigBoxu C1 , že tam byl jiný odstín rubové strany.
Samozřejmě co se týče lícové (dokonce i rubové), tak si myslím, že se HiG snaží, aby to bylo téměř stejné - např. dotisk mini rozšíření JARO, které vyšlo s hodně tmavým odstínem.
Co se týče HiG vs. Mindok, tak bych raději podpořil českého vydavatele... Ale každý ať si to udělá po svém Mrknutí
Ještě doplním že samozřejmě první C3 BigBox, byl opravdu špatný (ostré rohy + dopisy) , takže ten bych asi nedoporučil...

Také děkuji za rady. Nakonec jsem si pořídil hru u nás.
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)