Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
![]() |
30.5.2015, 12:22
Po diskuzi s uživatelem @šmoula vznikla nová sekce na našem fóru věnující se problematice jiných deskových a společenských her než je Carcassonne. Diskutujte, ptejte se, pochlubte se co zrovna hrajete když ne Carcassonne. Budeme se těšit na vaše příspěvky!
Moderátorem sekce je @šmoula, tudíž všechny návrhy na vylepšení, doplnění atd prosím řešte primárně s ním :)
2.4.2016, 13:48
Aby v této nové sekci už neco bylo, přemístil jsem do ní dvě témata.
Zároveň tímto chci připomenout, že tu máme také sekci pro [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] .![]()
3.4.2016, 19:38
To, že jsme u švagra na stavbě lili základovou desku, se asi do deskových her nedá počítat, že !?
3.4.2016, 19:49
(3.4.2016, 19:38)Miroslav Váša Napsal(a): To, že jsme u švagra na stavbě lili základovou desku, se asi do deskových her nedá počítat, že !? Asi ne ale budete si moct na základové desce zahrát deskovou hru ![]()
21.1.2019, 18:08
Všiml jsem si, že sem občas někdo hodí téma ohledně jiné deskové hry, než je Carcassonne. Bylo by možné, aby uživatel, který to postuje dal třeba před název tématu do závorky název hry, které se to týká ?
Člověk vidí na fóru nějaky téma, ktery by mohlo být zajímavé, ale nakonec se sklamáním zjistí, že to není pro Carcassonne ![]() Pokud to vadí jen mě, tak sorry a neřešte to...
Myslím, že máš pravdu. může to být matoucí.
![]() ![]()
21.1.2019, 22:12
Tak jde o to, že je na autorovi, aby toto dodržoval. Já třeba píšu do závorky , jako Teraformace Marsu. Je pravda, že to může být matoucí :( ale co s tím? ;)
21.1.2019, 22:32
Nešlo by nějak nastavit, aby každé téma v "Ostatní deskové hry" měla na začátku názvu daný text?
Nebo jak je udělané zeleným [ROZŠÍŘENÍ] aby vše v této kategorii mělo [Ostatní deskovky] ?
22.1.2019, 6:43
Jo, dobrý nápad, to by šlo. Příští týden zkusím přidat.
|
|
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)