CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

PRAVIDLA-VYŘEŠENO překročení hranice 150 bodů

téma založeno uživatelem fousek1000 - 25.6.2015, 15:28 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 6 Domek 1 Doomis 1 Eldenroot 4 endomame 1 fousek1000 1 liliska 1 Mroj 1 peťul 1 šmoula 2
Nebo si také můžeš vyrobit bodovací karty s větčí hodnotou. Zde na fóru v sekci Ke stažení.

SEKCE: Ke stažení - Ostatní - Bodovací, startovací karty a počítadla

Já osobně používám bodovací karty s hodnotou 50-100 (originál) a 150-200 (vyrobené). :)
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(29.10.2015, 18:54)Domek Napsal(a): Máme vyrobené kartičky 150 a 200.

Já osobně mám vyrobené bodové kartičky 150-200 a 350-500 samozřejmě vše je Made in Chmura :) !

Je to dobrá a solidní firma! :)

Bodové kartičky jsou zde na fóru v sekci ke stažení.

-Kdo si netroufá na výrobu tak to může to řešit polohou figurky na počítadle bodů, nebo pomocí různých hracích známek (jedna známka za 50 bodů).
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Domek, Eldenroot
Odpovědět
Další možnost je stojánek na KARTY a FIGURKY!  Mrknutí

-Stojánek funguje také jako počítadlo bodů!!!

ODKAZ:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(20.6.2018, 17:01)Eldenroot Napsal(a): Právě proto jsem dokoupil dvě sady bodovacích kartiček z Cundco.de a bylo po problému (do budoucna, když budete hrát třeba se všema základními rozšířeními atd.)

Ke všem Carcassonne hrám jsem si vyráběl bodové karty navíc, ale s dodáním Šmoulova stojánku jsme používání bodových karet úplně odborali! Mrknutí

Za mě bych doporučoval Stojánek na karty a figurky od ŠMOULY je to BOMBA!!! Cool
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   šmoula
Odpovědět
Myslím, že nepřeháním protože bez ŠMOULOVA STOJÁNKU už doma ani nehrajeme! Je našimi dětmi neustále vyžadován!

A tak, když zde Šmoulovi zde dám za stojánek velkou 1, kterou si právem zaslouží za vývoj a perfektme funkční výrobek!
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(20.6.2018, 18:09)šmoula Napsal(a): Velký úsměv
 co se týče překročení, tak lze řešit i různými "podstavci" pod bodovacího meepla (viz příloha).

Jaká příloha? Vystrašený  Nic tu není! a tak rád bych se podíval! Zmatený
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   šmoula
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)