CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Konverze zamrzlých rybníků pro modrý Carcassonne

téma založeno uživatelem Eldenroot - 24.11.2015, 21:42 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 3 Eldenroot 4 LukyBil 2
@Chmura - napadlo mě, co ve volném čase předělat další oficiální rozšíření pro zimní Carcassonne do verze pro modrý Carcassonne? Zde je obrázek co jsem našel na Carcassonne Central

Přiložené soubory Miniatury

.pdf   SnowCircles.pdf (Velikost: 64,2 KB / Nahráno: 24.11.2015, 21:42 / Stažení: 2x)
[-] 1x   Chmura
A co to předělat jako "Obrazce v trávě", které znovu a znovu vyrůstají na loukách, ale v jiné barvě trávy....

Kruhy ze sněhu to je pěkná blbost!!!! :(

Pravidla nějaká máš? Nebo se to napasuje na pravidla Kruhů v obilí?

Tak tady jsou karty k rozšíření "OBRAZCE V TRÁVĚ". Může být? :)

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, peťul
Odpovědět
Hoši, dnes mám (bohužel) puntičkářskou horečku, nejsou ty "Obrazce v trávě" cca totéž co Kruhy v obilí? Tzn. Chmura by vytvořil konverzi konverze...
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
(28.11.2015, 21:59)LukyBil Napsal(a): Hoši, dnes mám (bohužel) puntičkářskou horečku, nejsou ty "Obrazce v trávě" cca totéž co Kruhy v obilí? Tzn. Chmura by vytvořil konverzi konverze...

Paráda někdo si toho všimnul! :) To si myslím i já! :( Takže buďto se pokusí někdo o jiná pravidla než jsou Kruhy obilí, nebo se tím nemá cenu zabývat!!! ;)
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Líbí se mi zpracování, ale jako herní prvek je to zbytečně duplikující...
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Pěkné, co ty obrazce udělat z kamení? Nějaká textura by se určitě na Googlu našla. Pravidla by se musela upravit
Odpovědět
(30.11.2015, 0:13)Eldenroot Napsal(a): Pěkné, co ty obrazce udělat z kamení? Nějaká textura by se určitě na Googlu našla. Pravidla by se musela upravit

A jaké obrazce? :( Ty samé, nebo nějaké jiné? :(
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
@Chmura - jo, toť je otázka. Pokud by hráč nevlastnil minirozšíření kruhy v obilí, tak by si klidně mohl vyrobit tohle... problém vidím jen v tom, že pokud přidáme do hry dalších 6 kartiček se stejnou mechanikou, tak to bude už moc.

Nemám žádný nápad, možná nějaké kamenné mohyly jako nápad na rozšíření, okrasné rybníčky, nevím :(
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
To zni velmi dobre a i by se to do Carcassonnu hodilo. Zitra sepisu me dalsi napady na mozna rozsireni.

Tapatalked Usměvavý
[-] 2x   Chmura, peťul
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  OPAT- konverze pro Carcassonne v 1.0 (6.ČÁST) Chmura 3 2 264 23.4.2017, 8:50
Poslední příspěvek: Chmura
  OPAT- konverze pro Carcassonne v 1.0 (4.ČÁST) Chmura 0 850 23.2.2017, 3:29
  OPAT- konverze pro Carcassonne v 1.0 (5.ČÁST) Chmura 0 731 9.9.2016, 16:43
  OPAT- konverze pro Carcassonne v 1.0 (3.ČÁST) Chmura 2 1 266 9.9.2016, 16:10
Perníček - konverze pro klasický modrý Carcassonne Eldenroot 56 15 675 27.2.2016, 17:49

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)