Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
(19.2.2016, 12:26)Karel Napsal(a): Výborně, tak to já mám Jubilejní edici a nepotřebuji Fantomy. Jen stačí mi sehnat průhledné figurky po jednom kuse v barvě šedé, růžové a fialové a mám originál figurky pro 8 hráčů.
SUPEEEER
Jeeee ty vlastně nejsou
Díky za odpověď.
V rozšíření Družina ("Fantom") je jedna figurka FIALOVÁ!
- Pakliže by šli sehnat plastové PRŮHLEDNÉ figurky. CHCI sadu fialových !!!!
(19.2.2016, 22:22)Chmura Napsal(a): Pěkný, předpokládám že to jde i bez bublinek.
-A jde figurka udělat úplně průsvitná jako na obrázku? Viz příloha.
Na to existuji dva zpusoby.....nechat vyrezat z plexiskla nebo udelat z kristalovy pryskyrice a ta je extremne draha a narocna na spravny davkovani....
A uměl by to někdo z plexiskla vyrobit? a jestli ano tak za kolik?
(19.2.2016, 23:14)endomame Napsal(a): Hele tohle je rezany vodnim paprskem....jedna firma v Praze se tim zabyva, od nich mam vysomrovany nějaký kousky plexiskla, zkusim se jich optat, treba by vymysleli i barvu nejakou
Chtěl jsem se jen zeptat jak to vypadá s meply s plexiskla?
(19.2.2016, 23:14)endomame Napsal(a): Hele tohle je rezany vodnim paprskem....jedna firma v Praze se tim zabyva, od nich mam vysomrovany nějaký kousky plexiskla, zkusim se jich optat, treba by vymysleli i barvu nejakou
Chtěl jsem se jen zeptat jak to vypadá s meply s plexiskla?
Hele cekam na odpoved....pujdu to trochu provetrat.....uvidime co z toho yleze, ja bych chtel čirý. ...v barve bude asi nejmensi problem, ale spis v tom jaky pocet kusu a za kolik bude mozny a zda budou umet celou sadu pro 1 hrace, vcetne ostatnich figurek
Jasně do jedné průhledné sady bych taky šel ( včetně ostatních figurek). Myslím že i ostatní budou mít zájem.
Ahoj, tak mi prisla odpoved na vyrobu figurek...takovy prosta, snazim se ziskat vic informací. Email níže :
Dobrý den pane Hrášek,
figurky lze řezat laserem.
Je potřeba dodat data v křivkách, tedy solubory cdr, ai, dxf a určit si barevnost. Nejvíce barev je v síle 3mm, pak je síla 5mm a další možnost je slepení čirého a barevného plexi lepidlem.
Záleží kolik budete potřebovat barev.
EDIT 1:
V síle 8mm je bílá, černá, opálová, červená, zelená, modrá, žlutá, šedá.
v síle 10mm je opál a černá barva.
jednoduchého panáčka dokážeme namalovat, ale je potřeba dodat alespoń vzorek.
EDIT 2:
cena se počítá podle materiálu a řezu laserem.
pro orientaci.
1m řezu laserem do síly 8mm je 90,-Kč
500x500mm barevmného plexi je 1100,-kč.
Potřebuji tedy znát kolik se toho bude dělat.
Já bych si prosím jednu sadu průhledných figurek objednal. (komplet všechny figurky + opat)
- Nešlo by prosím cenu zjistit trochu přesněji,abych si udelal lepší představu?