CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Plastové figurky

téma založeno uživatelem Karel - 19.2.2016, 7:57 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Asusik 2 Chmura 16 Eldenroot 2 endomame 19 Karel 4 Kvída 1 šmoula 5
Figurky jsou stejné mám oboje! Figurky jsem poměřil (postavil jsem je vedle sebe a pak za sebe) a jsou opravdu STEJNÉ!

Myslím, že se jedná o stejné figurky ale různé produkty!

-jednou je to  sada plastových figurek v krabičce a podruhé jednotlivé náhradní figurky...
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, Karel
Odpovědět
(19.2.2016, 12:26)Karel Napsal(a): Výborně, tak to já mám Jubilejní edici a nepotřebuji Fantomy. Jen stačí mi sehnat průhledné figurky po jednom kuse v barvě šedé, růžové a fialové a mám originál figurky pro 8 hráčů.

SUPEEEER Vypláznutý jazyk

Jeeee ty vlastně nejsou Nemám slov

Díky za odpověď.

V rozšíření Družina ("Fantom") je jedna figurka FIALOVÁ!
   - Pakliže by šli sehnat plastové PRŮHLEDNÉ figurky. CHCI Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk  sadu fialových !!!!
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Jestli ti schází dřevěné meply mám kromě velkých všechny barvy. Mrknutí

-A to s temi plastovými fialovými figurkami jsem myslel na adresu obchodu CUNDO.de Usměvavý
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(19.2.2016, 14:40)Eldenroot Napsal(a): Fialový průhledný meeple z minirozšíření družina je pro šedého hráče
 OK! to je jasný... Usměvavý Škoda jen, že je neprodávají vzal bych si hned jednu sadu fialových.... Smutný Smutný Smutný
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   peťul
Odpovědět
Máš nějaký obrázek  figurek s pryskyřice? Usměvavý
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Pěkný, Usměvavý předpokládám že to jde i bez bublinek.

-A jde figurka udělat úplně průsvitná jako na obrázku? Viz příloha.

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Miroslav Váša
Odpovědět
(19.2.2016, 22:27)endomame Napsal(a):
(19.2.2016, 22:22)Chmura Napsal(a): Pěkný, Usměvavý  předpokládám že to jde i bez bublinek.

-A jde figurka udělat úplně průsvitná jako na obrázku? Viz příloha.

Na to existuji dva zpusoby.....nechat vyrezat z plexiskla nebo udelat z kristalovy pryskyrice a ta je extremne draha a narocna na spravny davkovani....

A uměl by to někdo z plexiskla vyrobit? a jestli ano tak za kolik?

-Stačily by mě jen Meply Usměvavý .
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(19.2.2016, 23:14)endomame Napsal(a): Hele tohle je rezany vodnim paprskem....jedna firma v Praze se tim zabyva, od nich mam vysomrovany nějaký kousky plexiskla, zkusim se jich optat, treba by vymysleli i barvu nejakou

Chtěl jsem se jen zeptat jak to vypadá s meply s plexiskla?
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(14.3.2016, 9:36)endomame Napsal(a):
(13.3.2016, 23:31)Chmura Napsal(a):
(19.2.2016, 23:14)endomame Napsal(a): Hele tohle je rezany vodnim paprskem....jedna firma v Praze se tim zabyva, od nich mam vysomrovany nějaký kousky plexiskla, zkusim se jich optat, treba by vymysleli i barvu nejakou

Chtěl jsem se jen zeptat jak to vypadá s meply s plexiskla?
Hele cekam na odpoved....pujdu to trochu provetrat.....uvidime co z toho  yleze, ja bych chtel čirý. ...v barve bude asi nejmensi problem, ale spis v tom jaky pocet kusu a za kolik bude mozny a zda budou umet celou sadu pro 1 hrace, vcetne ostatnich figurek

Jasně do jedné průhledné sady bych taky šel ( včetně ostatních figurek). Myslím že i ostatní budou mít zájem.
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(15.3.2016, 13:37)endomame Napsal(a): AKTUALIZACE 

Ahoj, tak mi prisla odpoved na vyrobu figurek...takovy prosta, snazim se ziskat vic informací.  Email níže :

Dobrý den pane Hrášek,
figurky lze řezat laserem.
Je potřeba dodat data v křivkách, tedy solubory cdr, ai, dxf a určit si barevnost. Nejvíce barev je v síle 3mm, pak je síla 5mm a další možnost je slepení čirého a barevného plexi lepidlem.
Záleží kolik budete potřebovat barev.

EDIT 1:

V síle 8mm je bílá, černá, opálová, červená, zelená, modrá, žlutá, šedá.
v síle 10mm je opál a černá barva.

jednoduchého panáčka dokážeme namalovat, ale je potřeba dodat alespoń vzorek.

EDIT 2:
​​​​​​
cena se počítá podle materiálu a řezu laserem.

pro orientaci.
1m řezu laserem do síly 8mm je 90,-Kč 
500x500mm barevmného plexi je 1100,-kč.

Potřebuji tedy znát kolik se toho bude dělat.

Já bych si prosím jednu sadu průhledných figurek objednal. (komplet všechny figurky + opat)
 - Nešlo by prosím cenu zjistit trochu přesněji,abych si udelal lepší představu? Smutný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)