Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
![]() Minirozšíření "Census" - diskuze k pravidlům téma založeno uživatelem Eldenroot - 22.2.2016, 16:37 | Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] ![]() ![]() ![]() |
Na internetu jsem našel minirozšíření s názvem Census, bohužel ho jeho autor již nedodělal a zůstalo bez pravidel... to bych nebyl já, nedalo mi to a tak jsem se rozhodl ho dokončit. Líbí se mi design nových kartiček a byla by obrovská škoda jej nedokočit ;) Název zatím vymyšlený nemám, co třeba "Sčítání lidu"
![]() Můj návrh je asi takový: Citace:Při položení karty krajiny s vyobrazení zlatého symbolu trojice meeplů si každý hráč přidá daný počet bodů za každého malého meepla své barvy položeného na hracím plánu. A to následujícím způsobem: Tímto nápadem bych chtěl přimět hráče, aby byli donuceni z taktických důvodů pokládat meeply do krajiny a nedržet je v ruce. Ono se občas vyplatí zariskovat, zbavit se všech meeplů a poté získat za svou "odvahu" bonusové body.
23.2.2016, 20:47
Nechci být zlý, ale ty louky vypadají velmi ošklivě, města, cesty atd. se povedly, ale ty louky vypadají jako by byly green screen, takové nevýrazné barvy a jsou hodně "upozaděné", jestli víte jak to myslím...
23.2.2016, 21:09
(23.2.2016, 20:47)LukyBil Napsal(a): Nechci být zlý, ale ty louky vypadají velmi ošklivě, města, cesty atd. se povedly, ale ty louky vypadají jako by byly green screen, takové nevýrazné barvy a jsou hodně "upozaděné", jestli víte jak to myslím... Co se týká grafiky karet tak není špatná, ale máš pravdu šlo by to ještě vylepšit. ![]() To si myslím není vůbec žádný problém 2 hoďky práce a není co řešit! ![]() ![]() - Ale tady by se mělo psát o pravidlech ŽE? ![]() ![]() ![]()
Chmura
![]()
23.2.2016, 21:28
@LukyBil - díky za připomínku. Karty upravím v Zoneru, to zas takový problém není... nebo to nechám někomu zkušenějšímu než jsem já...
Spíše teď bych rád doladil pravidla, ať je mohu sepsat. Každopádně za každý komentář, ikdyž ne k pravidlům, jsem velmi rád a vážím si ho!
23.2.2016, 21:40
Já osobně si myslím, že by pravidla tak jak si je sepsal mohla být, už pro to, že tím sleduješ cíl co nejvíc figurek ve hře. Chtělo by si to zahrát a pak by se vidělo.
![]() - Jestli potřebuješ upravit karty tak to není problém!
Chmura
![]() |
|
Pravděpodobně související témata… | |||||
Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
Otazky k pravidlum | tim.biker | 13 | 5 077 |
2.4.2021, 18:13 Poslední příspěvek: Chmura |
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)